Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Χωρίς άρθρα σήμερα...Δυστυχώς δεν προλάβαμε να γράψουμε άρθρο σήμερα, ούτε καν να αναδημοσιευσουμε κάτι. Ζητάμε συγνώμη. 

Ευτυχώς όμως, υπαρχουν και πράγματα που μπορούμε να κάνουμε εφόσον δεν βρήκαμε να διαβάσουμε κάτι σήμερα...
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε κάτι χρήσιμο

1ο: Ξεκουμπιζόμαστε και κλείνουμε τον υπολογιστή και TV... 

2ο: Κλείνουμε τον υπολογιστή και TV και σηκωνόμαστε... Ή αν θέλουμε, κλείνουμε πρώτα την τηλεόραση και μετά τον υπολογιστή. Η σειρά δεν έχει σημασία...

3ο: Παίρνουμε το κοντρόλ της TV, και πατάμε το OFF. Μετά ξεκουμπιζόμαστε και κλείνουμε και τον υπολογιστή... Το ίδιο κάνουμε με ράδια, και άλλα καθεστωτικά μέσα!

4ο: Σηκωνόμαστε και φεύγουμε από τον καναπέ, καρέκλα, καφενείο, γήπεδο, μαγαζιά, κλπ.  κλπ.

5ο: Παίρνουμε τηλέφωνο, τον Μπαμπά, την Μαμά, τον Γιό , την Κόρη, το Θείο, την Θεία, τον Παππού, την Γιαγιά, τον Κουμπάρο, τους Φίλους, τον Γιατρό μας, τον Υδραυλικό μας, τον Παπά μας, τον Λογιστή μας, Το Αφεντικό μας, τον Υπάλληλό μας, και...  την γάτα τους και τον σκύλο τους, και τους λέμε...  

  • Η κρίση ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΡΑΓΟΙ!!!

  • ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!!! Η νέα κυβέρνηση, θα εφαρμόσει ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ όλα όσα έχουν διατάξει οι δυνάστες μας. Χαράτσια, νέοι φόροι, απολύσεις, μειώσεις μισθών, ξεπούλημα εθνικών ιδιοκτησιών, ΟΛΑ θα τα εφαρμόσουν, άσχετα με την βούληση του λαού. Γι' αυτό πρέπει να οργανωθούμε, να ετοιμαστούμε για τα χειρότερα που θα μας επιβάλουν.

  • Δεν υπάρχει αναδιαπραγμάτευση μνημονίου, ότι και να σας πουν από τα μέσα μαζικής πλύσης εγκεφάλου! Θα δείτε ότι ΟΛΑ θα τα εφαρμόσουν, και με το παραπάνω!

  • Οι πολιτικοί της νέας κυβέρνησης, ΔΕΝ έχουν εμάς για αφεντικά. Τα αφεντικά τους, είναι οι κεντρικές τράπεζες και αυτοί που θέλουν τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας. Σε αυτούς ΜΟΝΟ δίνουν λόγο.

  • Τα κόμματά τους είναι καταχρεωμένα!!! Νομίζετε ότι θα λύσουν το πρόβλημα του χρέος της Ελλάδας;!;!;! Αφού ούτε "τα σπίτια τους" δεν μπορούν να διαχειριστούν!!!

  • Οι πολιτικοί που έχουμε σήμερα, ΔΕΝ είναι φίλοι μας, δεν είναι καν ουδέτεροι. Δουλεύουν ασταμάτητα ΕΝΑΝΤΙΑ στην Πατρίδα και τον Λαό. 

  • Η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ κλπ. μας λένε συνέχεια άκρατα ΨΕΜΑΤΑ. Αυτό, θα το καταλάβουμε, θέλουμε δεν θέλουμε, όλοι σύντομα. Κανένα Ευρώ και καμιά Ευρώπη δεν θα μας σώσει. 

  • Το Εθνικό Νόμισμα, το οποίο ανήκει στον ΛΑΟ, δεν είναι πανάκεια αλλά είναι όμως ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Πιο σημαντικά ή χειροπιαστά  όμως, Μιά Λαική/Εθνική Δραχμή αποτελεί την ΑΠΑΡΧΗ και την βάση μιάς Ουσιαστικής Ανεξαρτησίας.  Εφ, όσον λοιπόν χάσαμε την ευκαιρία να αρχίσουμε τις διαδικασίες αυτές, τώρα πρέπει να οργανωθούμε μέχρι να μας δοθεί η ευκαιρία και πάλι. 

  • Νέες εκλογές θα έρθουν και πάλι σύντομα. Ο λαός θα οργιστεί με τα νέα μέτρα που έρχονται. Αν δεν έρθουν εκλογές, θα έχουμε πολύ χειρότερα. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!

  • Η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ κλπ. πρέπει να πληρώσουν για την κατάφωρη καταδυνάστευση που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Η μοναδική αρμόζουσα θέση των πολιτικών της μεταπολίτευσης σήμερα είναι το δικαστήριο, με τον Λαό να τους κρίνει. Καμιά άλλη θέση δεν τους αξίζει πριν γίνει αυτό.

6ο: Εάν δεν έχουμε ακόμα κλείσει την Τηλεόραση, υπολογιστή και ακόμα καθόμαστε, τότε τα κλινουμε ΑΜΕΣΩΣ, ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ, και:Βγαίνουμε στον γείτονα, στο απέναντι σπίτι, στο μαγαζάκι της γειτονιάς, στον φούρνο, στο περίπτερο, στον μπακάλη, στον από πάνω, στον από κάτω, και τους λέμε τα ίδια.

7ο: Εάν κάποιος πεινά, τότε εάν μπορείτε δώστε του δουλειά, έστω και κάτι μικρό. Ζητήστε (επί πληρωμής βέβαια) τους, να σας φτιάξουν ιστοσελίδα ή υπολογιστή, να καθαρίσουν τον κήπο σας, να φυλάξουν τα παιδιά σας αν τους εμπιστεύεστε, να φτιάξουν τα υδραυλικά/ηλεκτρικά αν μπορούν, αντί να τα δίνετε σε αυτούς που ήδη έχουν εργασία.

8ο: Αν δεν έχουμε δουλειά να δώσουμε, τότε τους ενδυναμώνουμε και δίχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας, όπου το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΠΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ είναι να δώσουμε ,αν μας το ζητήσουν και δεν προσβάλουμε, ότι έχουμε, 1 ευρώ, ένα ψωμί, ένα γάλα κλπ. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε έμπρακτα ΄τι είμαστε στο πλευρό τους. Δεν είμαστε ξένοι πλέον. Μπροστά στον επερχόμενο ΔΙΩΓΜΟ είμαστε όλοι ΕΝΑ!!! Δωστε ένα ΤΕΡΜΑ στην ιδιοτέλεια αρχίζοντας από την γειτονιά!!!

9ο: Εάν ακόμα δεν έχουμε κλείσει TV, ράδια και computer, ξαναπάμε στο 1) και διαβάζουμε λίγο πιο προσεκτικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.