Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΡΩΤΟΥΝ: ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΟΡΓΑΝΩΣΗ/ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ;


ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΕΠΕΙΓΟΝ!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ακολουθείστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ!!!

Η Κυβέρνηση ως απόλυτη συνέχεια των προηγούμενων, αθετώντας τις υποσχέσεις της, προχωρά ακάθεκτη σε νέα μέτρα, τα οποία θα αποδειχτούν:

  • Αβάσταχτα για την συντριπτική πλειοψηφία
  • Καταστροφικά για την οικονομία και θα αυξήσουν δραματικά την ύφεση
  • Θα έχει ως αποτέλεσμα το κλείσιμο και σε άλλες επιχειρήσεις
  • Θα οδηγήσουν στην μεγαλύτερη κρίση που έχει δεί η Ελλάδα τουλάχιστον από την εποχή της μεταπολίτευσης,


 Ήρθε η ώρα να συσπειρωθούμε στην γειτονιά. Πρέπει να αφήσουμε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ τα "ταμπού" μας, τους φόβους μας, τον παλαιοκομματισμό μας και την δυσκολία να ανοιχθούμε στους συμπολίτες μας.

Πρέπει να ανοιχθούμε και να δηλώσουμε ανοιχτά στους γείτονές μας, ότι είμαστε εδώ, έτοιμοι για αλληλεγγύη σε όλα τα θέματα, έτοιμοι να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε εν μέσω της κρίσης που βρίσκεται προ των θυρών.

Πρέπει πλέον να γνωρίσουμε τον συνάνθρωπό μας, η εποχή της ανωνυμίας και της απομόνωσης πρέπει να τελειώσει εδώ και τώρα.

Όπως ακριβώς σε διάφορες περιοχές της Χώρας μας ο Λαός αφήνει τις διαφορές του πίσω, και δουλεύει ομαδικά για να σβήσει τις φωτιές στα δάση μας, έτσι ακριβώς πρέπει να συσπειρωθεί για να αντιμετωπίσει την οικονομική και ανθρωπιστική λαίλαπα που έρχεται!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΡΑΣΗΣ:



Κατεβάστε και τυπώστε το παρακάτω αρχείο σε όσα αντίτυπα νομίζετε ότι θα χρειαστούν.
Εναλλακτικοί σύνδεσμοι (Από το Ε.Πα.Μ. Δυτικής Αθήνας):
Έντυπο Word Για επεξεργασία στον ΗΥ πριν την εκτύπωση
Έντυπο PDF Για χειρόγραφη συμπλήρωση μετά την εκτύπωση.
  1. Συμπληρώστε την ημερομηνία και ώρα συνάντησης, τόπο συνάντησης και τηλέφωνο επικοινωνίας.
  2. Κανονίστε η μέρα και ώρα να είναι πρόσφορη για μέγιστη προσέλευση.
  3. Ετοιμάστε έναν μικρό λόγο (3-5 λεπτά της ώρας) για να κάνετε μια εισαγωγή στους συμπολίτες που θα προσέλθουν.
  4. Να είστε έτοιμοι να εξηγήσετε το τι είναι το Ε.Πα.Μ. και ποια τα αιτήματα που αναφέρονται στην ιδρυτική διακήρυξη τουλάχιστον και έτοιμοι να τα υπερασπίσετε με λογικά επιχειρήματα.
  5. Να είστε έτοιμοι να εξηγήσετε την διαφορά του κατοχικού νομίσματος και ενός κρατικού λαϊκού νομίσματος. Να είστε έτοιμοι να εξηγήσετε γιατί το μεγαλύτερο μέρος του χρέους πρέπει να το αρνηθούμε. Να είστε έτοιμοι να εξηγήσετε γιατί και πως το Σύνταγμα έχει καταλυθεί!!!
  6. Να είστε έτοιμοι να υπερασπίσετε την πραγματική δημοκρατία, δικαιοσύνη και να αφήνετε όλους ανεξαιρέτως να πουν την γνώμη τους.  Ο σκοπός δεν είναι το κήρυγμα, αλλά η δράση και η συλλογική προετοιμασία!!!
  7. Μετά την αναμενόμενη συζήτηση περί της τραγικής καταστάσεως της Πατρίδας, προσπαθήστε να κατευθύνετε την συζήτηση προς λύσεις και προτάσεις για την επιβίωση και αλληλοβοήθεια σε όλους τους τομείς. Προτείνετε λύσεις πρακτικές για την ασφάλεια της γειτονιάς σας, την διατροφική επάρκεια θέματα υγείας, και δράσεις για την συλλογική αντίσταση σε χαράτσια και φόρους κλπ. 
  8. Προσπαθήστε να υπάρξει κάποιο έστω απλό σχέδιο δράσης για τα θέματα που θα συμφωνήσετε. Μην φύγετε χωρίς τουλάχιστον να κανονίσετε άλλη μία συνάντηση.
  9. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!  Κανονίστε μια κοινή "γιορτή" όπου συλλογικά θα προσφέρετε φαγητό, ποτά, μουσική κάτι το οποίο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για γνωριμία μεταξύ των ανθρώπων που ζούν στην γειτονιά!!! Αν και μπορεί να το έχουμε ξεχάσει, αυτού του τύπου οι δράσεις ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ!!!

ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΛΥ, ΤΥΠΩΣΤΕ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ!!!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ;;; ΓΡΑΨΤΕ ΑΛΛΟ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.