Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΣΕ – ΣΕΠΠ): ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΣΕ – ΣΕΠΠ)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σε ανοικτή συζήτηση – συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, στις 22-11-2012, μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου, συγκροτήθηκε από εθελοντές, κοινή Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών, με στόχο την άμεση οργάνωση δράσεων και κινητοποιήσεων, προκειμένου να βοηθηθούν συμπολίτες μας που τελούν σε αδυναμία, να αναδειχθούν τα προβλήματα που εξαιτίας των μνημονίων βασανίζουν τους Περιστεριώτες, και να συγκροτηθεί κίνημα ενεργών πολιτών, το οποίο και θα προτείνει και θα απαιτήσει άμεσες πολιτικές λύσεις, ΤΩΡΑ.

Η 2η ανοικτή συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου (Πλ. Δημοκρατίας) στις 5 μ.μ. και θα έχει ως αποκλειστικό στόχο τον προγραμματισμό συγκεκριμένων δράσεων και κινήσεων.

Θα γίνει προβολή της ταινίας – ντοκυμαντέρ «Πωλείται Ζωή», του Δημοσιογράφου Γ. Αυγερόπουλου με θέμα την αρνητική εμπειρία από την ιδιωτικοποίηση του νερού σε άλλες χώρες. Θα προλογίσει ο ίδιος ο Δημοσιογράφος. Επίσης, για τα προβλήματα που θα προκαλέσει η επικείμενη ιδιωτικοποίηση οργανισμών όπως η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ, ή σε όσα προκάλεσε η ιδιωτικοποίηση στην Γαλλία, την Γερμανία, τον Καναδά κ.λπ, θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους εκπρόσωποι των συλλόγων εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ και της πρωτοβουλίας πολιτών για την μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα «SAVEGREEKWATER» (www.savegreekwater.org)

Οι ανακοινώσεις της ΣΕ-ΣΕΠΠ θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου (www.sedip.gr) και σε κάθε άλλο διαθέσιμο ιστότοπο ή blog του διαδικτύου, τοπικού ή ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Καλούνται όλοι οι Περιστεριώτες και οι Φορείς του Περιστερίου να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες της ΣΕΠ, με παρουσία και προτάσεις ώστε παράλληλα, με σύνθεση όλων των δυνάμεων να επιτύχουμε την συνολική ενεργοποίηση της κοινωνίας ώστε να προτείνει και να επιβάλλει λύσεις στα άμεσα προβλήματά της.

Η Συντονιστική Επιτροπή – Οι Φορείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.