Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Δελτίο Τύπου ΕΠΑΜ - 11/05/2013



ΑΘΗΝΑ, 11 ΜΑΙΟΥ 

Στοπ στην ανοχή ανάλγητων συμπεριφορών ελεγκτών Μέσων Μαζικής Μεταφοράς 

 Το Ε.ΠΑ.Μ καλεί σε δράση
Το τελευταίο διάστημα, το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο  έχει γίνει αποδέκτης καταγγελιών από άνεργους, κυρίως νέους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι εκτός από την σκληρή καθημερινότητα που έχουν να αντιμετωπίσουν στην προσπάθεια τους για αναζήτηση εργασίας, βρίσκονται αντιμέτωποι και με φαινόμενα ανάλγητης  συμπεριφοράς κάποιων δημόσιων λειτουργών.
Πιο συγκεκριμένα, δεν είναι λίγοι οι άνεργοι, που, όπως μας καταγγέλλουν, ενώ βρίσκονται σε οικονομική δυσπραγία ακόμη και για την αγορά εισιτηρίου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς πλέον, γεγονός που δυσχεραίνει την προσπάθεια τους να μετακινηθούν προκειμένου να αναζητήσουν εργασία σε διάφορα μέρη της πρωτεύουσας, αναγκάζονται να χρησιμοποιούν τις συγκοινωνίες χωρίς να έχουν πληρώσει εισιτήριο. Το αδιέξοδο μεγαλώνει όταν κάποιοι από αυτούς γίνονται αντιληπτοί από ελεγκτές- υπαλλήλους του Υπουργείου Μεταφορών, οι οποίοι συμπεριφέρονται με σκαιό τρόπο επιχειρώντας τη δημόσια διαπόμπευση του ατόμου - σάν να ήταν στυγνός εγκληματίας- και με πρωτοφανή κανιβαλισμό και βαρβαρότητα, τρομοκρατούν και επιβάλλουν πρόστιμα τα οποία φυσικά είναι αδύνατο να καταβάλει ο άνεργος ή άνεργη.
Η δίωξη συνανθρώπων μας, που προσπαθούν με αξιοπρέπεια να ξανακερδίσουν τη ζωή τους και να βρουν ένα μεροκάματο, από  Έλληνες πολίτες που εργάζονται σε δημόσιες υπηρεσίες αλλά έχουν ξεχάσει το ρόλο τους,που δεν είναι άλλος από το να υπακούουν στο Σύνταγμα και να υπηρετούν τον ελληνικό λαό και όχι κυβερνήσεις δωσίλογων και εντολοδόχων κατακτητών, και οι οποίοι θα λογοδοτήσουν σύντομα για όλες τις παράνομες πράξεις και τα εγκλήματά τους, δεν μπορεί να μας αφήνει άπραγους.
Καλούμε τους συνανθρώπους μας να καταγράφουν ανάλογα περιστατικά – με όσα στοιχεία (φωτό, βίντεο) μπορούν -  και να τα αποστέλλουν στο Ε.ΠΑ.Μ, στο email: info@epamhellas.gr, προκειμένου όλοι όσοι χρησιμοποιούν ως δικαιολογία, για την αντιδημοκρατική συμπεριφορά τους, τη φράση: "εκτελώ διαταγές" και "αυτή είναι η δουλειά μου" να καταλάβουν ότι κερδίζουν μια θέση δίπλα στη μαύρη λίστα των προδοτών που ξεπουλούν τη χώρα μας. Και όταν έρθει η ώρα ο λαός θα γνωρίζει όλους όσους βιαιοπράγησαν και ασέλγησαν πάνω του και με τη σοφία που τον διακρίνει θα πράξει ανάλογα.
Παράλληλα το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καλεί τα Σωματεία Εργαζομένων στα Μ.Μ.Μ, να πάρουν την πρωτοβουλία και να καταγράφουν αυτές τις ανάλγητες συμπεριφορές  ανθρώπων, που δεν διστάζουν, προκειμένου να βγάλουν το ψωμί τους, να διώκουν αδύναμους και ανυπεράσπιστους συμπολίτες μας. Κανείς τους δεν πρέπει να ξεχνά ότι τα χρονικά περιθώρια αντοχής και ανοχής εξαντλούνται.
                                                                                          
                                                                                      Από το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.