Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ γιά το συλλαλητήριο συμπαράστασης ΟΛΜΕ - Δευτέρα 13/5/2013 στις 7.00μμ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

-Ο περιορισμός των εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία, η αναγκαστική μετάθεσή τους, η αύξηση των μαθητών ανά τάξη, η απόλυση περίπου 10.000 αναπληρωτών και το σταμάτημα των διορισμών, η αύξηση του ωραρίου, όλα αυτά σημαίνουν όχι την υποβάθμιση αλλά την διάλυση της δημόσιας παιδείας. Στόχο έχουν να λειτουργούν τα σχολεία με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια όπως οι επιχειρήσεις. Ο αγώνας στη σημερινή κατοχή που βιώνουμε κάθε κλάδου αφορά όλους τους κλάδους, όπως και ο αγώνας κάθε εργαζόμενου αφορά όλους τους εργαζόμενους.

-Να είστε έτοιμοι για το κάλεσμα του Συνδικαλιστικού του ΕΠΑΜ για την Δευτέρα 13-5-2013 στο συλλαλητήριο υπεράσπισης της δημόσιας και δωρεάν παιδείας και της υπεράσπισης του δικαιώματος στην απεργία στις 7.00 μ.μ., στο Σύνταγμα (στα γραφεία της ΟΛΜΕ,Ερμού και Κορνάρου) .

ΣΣ. Λόγω συνεχών εξελίξεων στην υπόθεση αυτή παρακαλούμε συντονιστείτε με τους πυρήνες σας τους συντονιστές και το συνδικαλιστικό του ΕΠΑΜ για τελευταίες πληροφορίες.
Θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση του συνδικαλιστικού του ΕΠΑΜ.

Θανάσης Ζανιδάκης , Οργανωτικό Γραφείο Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.