Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Πώς να καταστρέψετε αποτελεσματικά την Πατρίδα σας...



  • Θέλετε να καταστρέψετε την Πατρίδα σας, και δεν ξέρετε πώς;
  • Μισείτε θανάσιμα την χώρα μας, αλλά δεν ξέρετε πως να την στείλετε στον αγύριστο;
  • Θέλετε επιτέλους να τελειώνουμε με αυτό το πράγμα που λέγεται Ελλάδα;
  • Μήπως πάντα θέλατε να γίνετε μέρος του προβλήματος;


Εεε λοιπόν, σήμερα είναι η καλή σας! Οι ημέρες που ψάχνατε απεγνωσμένα την λύση τελείωσαν! Δεν θα χρειαστεί να ψάξετε πουθενά αλλού πια! Έχουμε μαζέψει τις καλύτερες και δημοφιλέστερες
 συμβουλές κατ' ευθείαν από τα κέντρα καταστροφής! Έτσι θα μπορέσετε και εσείς να βάλετε ένα χεράκι στο έργο...


  • Από την στιγμή που γίνετε ενήλικες να μην αρνείστε τίποτα στο κομματικό καθεστώς. Δίνετέ του ό,τι επιθυμεί, ό,τι ζητάει, ιδίως όταν πεισματώνει και απαγορεύει απεργίες και οποιαδήποτε άλλη αντίσταση. Έτσι, η εξουσία πάντα θα πιστεύει πως οι πολίτες του οφείλουν τα πάντα, πως έχει μόνο δικαιώματα και καμιά υποχρέωση στον Λαό.
  • Όταν αρχίσει το καθεστώς να ξεστομίζει ψέματα, εσείς να γελάτε. Έτσι θα του δώσετε να καταλάβει η εξουσία ότι φέρεται πολύ έξυπνα!

  • Μην λέτε ποτέ: «Αυτό που αποφάσισε η κυβέρνηση είναι κακό!». Έτσι λένε μόνο οι λαϊκιστές και αυτο είναι το τελευταίο που θέλετε να είστε. Όταν αργότερα συναντήσετε στη ζωή σας δυσκολίες και θα υποστείτε τα χαράτσια, την βίαια καταστολή και το γενικότερο κακό, τότε η κυβέρνηση θα έχει την βεβαιότητα ότι η κοινωνία είναι που έχει το λάθος, και ως εκ τούτου θα συνεχίζει τις ανθρωποθυσίες.

  • Αφήστε να ξεχαρβαλώσουν τελείως την παιδεία, την υγεία, και ότι αγαθό ανήκει στον Λαό.… Μην απαιτήσετε ποτέ να τα διορθώσουν, να τα κάνουν όπως πρέπει για την κοινωνία. Έτσι θα πιστέψει πως είστε δούλοι του, και πως για όλα είναι υπεύθυνοι πάντα κάποιοι άλλοι. (Εσύ)

  • Βλέπετε και παρακολουθείτε τα πάντα, όλα όσα δηλαδή σας παρουσιάζουν τα "Μέσα Μαζική Ενημέρωσης" (ειδικότερα την τηλεόραση) και να διαβάζετε και να πιστεύετε τα πάντα, όλα όσα γράφουν οι εφημερίδες, χωρίς ποτέ να τα αμφισβητείτε. Το μυαλό σας, έτσι όπως το κατάντησαν έχει πλήρη ανοσία και όλοι ξέρουν να διακρίνουν! Η μόρφωσή που λαμβάνετε από τα ΜΜΕ, θα σας κάνει ακόμα πιο έξυπνους!

  • Μην παίρνετε καμιά πνευματική αγωγή. Μην ασχολείστε με αξίες, ηθική, βιβλία και τα συναφή. Αυτά ήταν μιάς άλλης, παλιάς εποχής. Σήμερα έχουμε την τηλεόραση και το Διαδίκτυο.  Να κοροϊδεύετε πάντα την Δημοκρατία, την Ελευθερία τα δικαιώματα των συνανθρώπων σας, κι εκείνους που τους ακολουθούν. Έτσι κι αλλιώς , ο κόσμος, μέσα στην πνευματική εξαθλίωση, μπορεί και αποφασίζει μιά χαρά, από τις επιλογές που του σερβίρουν.

  • Να παίρνετε όσο περισσότερα δάνεια μπορείτε, για να μην νοιώθετε κατώτεροι από τους διπλανούς σας. Όλοι γνωρίζουν, ότι η αξία ενός ανθρώπου κρίνεται από τα πόσα χρήματα έχει. Να δίνετε στο χρήμα την μεγαλύτερη αξία που μπορείτε στο χρήμα, και να διδάσκετε στα παιδιά σας το ίδιο. Για την χώρα ισχύουν τα ίδια, δηλαδή πρέπει να δανείζεται όσο περισσότερα μπορεί, για να μην παρουσιάζεται ως κατώτερη.

  • Μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνετε τα δύσκολα, γιατί έτσι καταπιέζετε τον εαυτό σας, και δεν καταφέρνετε τίποτα. Μπορεί μάλιστα να δημιουργήσετε στον εαυτό σας ψυχικά τραύματα! Είναι πολύ καλύτερα να υπακούτε τυφλά το καθεστώς, και να κάνετε ακριβώς αυτά που σας υπαγορεύει. Έτσι ακριβώς δηλαδή, όπως κάνει και αυτή στα δικά της διεθνή αφεντικά.

  • Μην διαφωνείτε ποτέ με τους συμπολίτες σας. Να δέχεστε τις κύριες ιδεολογίες που σας παρουσιάζουν, και μην σπαταλάτε ποτέ χρόνο για να σκέπτεστε και να συζητάτε τις δικές σας ιδέες. Δεν χρειάζεται να προσβάλλετε τον κόσμο, με τις δικές σας γραφικότητες. Αφήστε τον να πιστεύει αυτά που του υπαγορεύει το εγχώριο σύστημα, ή καλύτερα ακόμα, αφήστε τους όλους να πιστεύουν ό,τι υπαγορεύει η παγκοσμιοποίηση. 

  • Μην ασχολείστε με δικές σας καλλιέργειες και εναλλακτικούς τρόπους ζωής ή επιβίωσης. Δεν χρειάζονται, και εξ άλλου ποτέ δεν θα καταφέρετε να το κάνετε τόσο καλά όσο σας το παρέχει το καθεστώς. Καλύτερα να καταναλώνετε τα προϊόντα που παράγονται σε άλλες χώρες, γιατί ως γνωστόν, τα δικά μας δεν συγκρίνονται, είναι πάντα πολύ χειρότερα.

  • Μην οργανώνεστε ποτέ μόνοι σας ή σε μικρές ομάδες. Δεν υπάρχει καμιά ανάγκη. Το σύστημα, σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε. Εάν δεν υπάρχει κάτι που δεν το παρέχει, πολύ απλά σημαίνει ότι δεν το χρειάζεστε.

  • Μην ανοίγεστε πολύ στους συνανθρώπους σας. Καλύτερα να μην τους ξέρετε και να μην σας ξέρουν. Η ιδιωτική σας ζωή καλό είναι να μην την ξέρουν οι διπλανοί σας. Δεν τους χρειάζεστε, και μπορεί να είναι και εχθροί σας. Στο παραπάνω, εξαιρούνται βέβαια το καθεστώς, και οι διάφορες εταιρείες που σας υπηρετούν. Αυτοί, πρέπει να ξέρουν όσα πιο πολλά γίνεται για εσάς, για το δικό σας καλό. Στην σημερινή εποχή όπου οι κρίσεις πάνε και έρχονται, η καλύτερος φίλος που μπορεί να έχετε είναι το σύστημα.

  • Όταν ένας συνάνθρωπος σας αρχίσει να μπλέκεται στα δίκτυα του τυφλού κομματισμού, εσείς κλείστε τα μάτια σας. Μην του μιλήσετε , μην τον  συμβουλέψετε με τις δικές σας ιδέες. Εφ όσον "αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό", καλά θα κάνετε να τον ακολουθήσετε και να αφήσετε την γραφικότατη "ανεξαρτησία" σας.
  • Να παίρνετε πάντα το μέρος του εκάστοτε καθεστώτος μπροστά στους συμπολίτες σας. Ποιος ξέρει αν κάποιος αυτούς σας καταδώσει στην αστυνομία; Μην πιστεύετε ποτέ αυτούς που μιλούν αντίθετα με το εγκατεστημένο καθεστώς, είναι άτιμο πράγμα αυτό. Βρίστε εκείνους που φιλικά και καλοπροαίρετα σας αναφέρουν πράγματα που οδηγούν στην ανατροπή του υπάρχοντος συστήματος. Είναι συκοφάντες και αρνητικοί.
  • Όταν θα πάτε στο αστυνομικό τμήμα, όπου σας μάζεψαν γιατί δεν μπορέσατε να πληρώσετε τους φόρους σας, ή γιατί τολμήσατε να κοιτάξετε έναν αστυνομικό στα μάτια, φωνάξτε δυνατά μπροστά σε όλους ότι είστε κακοί πολίτες, αλήτες ή ότι άλλο τέτοιο μπορείτε να σκεφτείτε. Ζητήστε ταπεινά συγνώμη, και εκλιπαρήστε να σας αφήσουν να πουλήσετε ότι έχετε και δεν έχετε για να πληρώσετε, ακόμα και επί τόπου εάν γίνετε. Μην διστάσετε να δανειστείτε για να πληρώσετε. Έτσι εσείς θα βγείτε καθαροί. Σε κάθε περίπτωση, εάν φτάσατε σε αυτό το σημείο, τότε όλα τα παραπάνω ισχύουν, γιατί δεν κάνατε το χρέος σας προς το καθεστώς.
  • Ποτέ, μην αναφέρεστε σε όρους ντροπής, όπως είναι η Πατρίδα, το Έθνος, η Σημαία, ο Εθνικός μας Ύμνος, η Ιστορία μας, και άλλα συναφή. Αυτά είναι φασιστικά κατάλοιπα και θα έπρεπε να ντρέπεστε που σκέπτεστε τέτοια πράγματα. Θα ήταν καλύτερα να ασχολείστε με τις ανώτερες ιδέες, όπως είναι το να μην φανούμε ως οι άχρηστοι, που όλοι μας ξέρουμε πολύ καλά ότι είμαστε προς τους ξένους, που τόσο καιρό τώρα προσπαθούν μάταια (λόγω της δικής μας τεμπελιάς) να μας σώσουν. Είναι αυτές οι ιδέες σαν της Πατρίδας κλπ. που δεν μας αφήνουν να τους δώσουμε ολόκληρη την εξουσία επιτέλους να μας σώσουν.
  • Ποτέ μα ποτέ, μην απεργείτε. Το Κράτος, έχει σχεδιαστεί από την βάση του, έτσι ώστε να κάνει το καλύτερο δυνατό για την κοινωνία. Γι' αυτό και μας έβαλαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου οι νόμοι επιτέλους δεν θα γράφονται από εμάς τους άχρηστους, που πάντα το κάναμε λάθος. Οι απεργίες, μόνο φρένο βάζουν, στα σχέδια που έχει για εμάς το καθεστώς, που πασχίζει μέρα και νύχτα να χτίσει μια νέα Ελλάδα, όπου δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείς για το τι θα γίνει στην ζωή σου. 
  • Μην επιθυμείτε καταστάσεις που οδηγούν στην καταστροφή. Εθνικά νομίσματα και άλλες τέτοιες ιδέες, αρμόζουν σε οπισθοδρομικές χώρες που δεν έχουν καμιά ελπίδα στην παγκόσμια σκακιέρα. Δεν νοείται παγκόσμια διακυβέρνηση και έλεγχος από αυτούς που ξέρουν, με τέτοια πράγματα. Ξεχάστε τα. 
  • Εάν σας περάσει από το μυαλό να ασχοληθείτε με "τα κοινά", το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να αναζητήσετε ένα μεγάλο, παραδοσιακό κόμμα, με δυνατό ηγέτη από οικογένεια, ώστε να έχετε μια γερή βάση στην οποία θα μπορέσετε να εξελιχθείτε. Να ξέρετε ότι χρειαστεί να κάνετε πολλά "θελήματα" για αυτούς που είναι πάνω από εσάς και μπορεί να χρειαστεί να πείτε και κάνα αθώο ψεματάκι στους ψηφοφόρους σας. Δεν πειράζει όμως, γιατί ο σκοπός σας είναι ιερός. Έτσι κι αλλιώς, όταν μπείτε στο κοινοβούλιο, όλα αυτά θα είναι απολύτως νόμιμα. Χρησιμοποιείστε λοιπόν όποια και όσα μέσα βρείτε για να το καταφέρετε. Αξίζει το κόπο. Εάν σας ρωτήσει κανείς γιατί το κάνετε, πείτε του το προφανές: Ότι υπηρετείτε την Δημοκράτία. Έτσι θα αποφύγετε κι άλλες άσχετες ερωτήσεις που δεν σας αφορούν.
  • Μην αναρωτιέστε για το σημερινό πολίτευμα, την λειτουργία του κοινοβουλίου και άλλα τέτοια θέματα. Είναι ντροπή. Θα έπρεπε να ξέρετε ότι μερικά πράγματα είναι ήδη τέλεια και δεν επιδέχονται αλλαγών. Το κοινοβούλιο και το πολίτευμά μας, είναι μερικά από αυτά. Δεν αλλάζουν. Μάθετε λοιπόν, να ζείτε χωρίς παράπονα μέσα σε αυτό και μην χάνετε πολύτιμο χρόνο σε ανούσιες σκέψεις και ελπίδες που είναι αδύνατον να γίνουν πραγματικότητα.
  • Γενικά, μην διαμαρτύρεστε, όταν πρόκειται για πράξεις που κάνει είτε το καθεστώς, είτε οι εταιρείες ή οι διεθνείς οργανισμοί με τους οποίους συνεργάζεται το κράτος. Είναι πολύ επικίνδυνο, όχι μόνο για την ασφάλειά σας, αλλά και για τον απλό λόγο ότι δεν ξέρετε (και δεν πρέπει να ξέρετε), τι, πως και γιατί κάνει αυτό που κάνει. Αρκεί να γνωρίζετε καλά, ότι σε κάθε και για κάθε περίπτωση, το σύστημα διακυβέρνησης ξέρει τι κάνει, και δεν χρειάζεται να σας δίνει αναφορά συνέχεια.
  • Η γνώμη σου μετράει. Κάθε 4 χρόνια. Για τις επιλογές που σου παρουσιάζουν. Γιατί αυτές είναι που μπορείς εσύ να καταλάβεις. Μόνο αυτές. Ας αφήσουμε λοιπόν τις βαθύτερες και πιο δύσκολες σκέψεις, σε αυτούς που το έχουν κάνει επάγγελμα τους να το κάνουν. Είναι καλό να νοιώθουμε μιά απέραντη ευγνωμοσύνη που μας δίδεται αυτή η δυνατότητα. Φανταστείτε όλες αυτές τις δικτατορίες και αυταρχικά καθεστώτα σε άλλα μέρη του κόσμου! Εμείς έχουμε Δημοκρατία! Ζήτω!
  • Ποτέ μα ποτέ, μην σκέπτεστε για τα δικαιώματά σας, όπως είναι η ελευθερία της έκφρασης, το δικαίωμα στην εργασία ή στην σωστή πληρωμή γι αυτήν. Οι εποχές άλλαξαν. Τώρα πια, είναι καλύτερα να αφήνουμε τις κυβερνήσεις μας (που ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς, γιατί αυτές μόνο έχουν όλα τα στοιχεία και έτσι πρέπει να γίνεται), να αποφασίζουν για μας. 
  • Αφήστε επιτέλους το πολύπλοκο έργο της Παιδείας στην κυβέρνηση. Αυτοί ξέρουν πολύ καλύτερα από όλους εμάς, τι και πως πρέπει να μάθουν τα παιδιά μας. Είναι πολύ πιο σημαντικό να μάθουν τα παιδιά να κάνουν μια δουλειά που θα χρειαστεί το καθεστώς και το σύστημά του, παρά να έχουμε μια παιδεία γεμάτη με άχρηστα και χρονοβόρα μαθήματα που δεν έχουν καμιά αξία στην αγορά όπου θα βγούν αύριο τα παιδιά να εργασθούν. 
  • Μην ανησυχείτε για την υγεία σας. Το Κράτος και οι συνεργάτες του, ξέρουν τι θα σας δώσει υγεία, ποιες τροφές και ποια φάρμακα είναι καλύτερα για εσάς. Μην αφήνετε τρελές θεωρίες συνωμοσίας περί διαπλεκόμενων συμφερόντων να σας νερουλιάσουν το μυαλό. Είπαμε, το σύστημα δουλεύει με αυτά τα πράγματα εδώ και χρόνια. Θα πούμε ότι εμείς, ή οι παππούδες μας ήξεραν καλύτερα; Ντροπή!
  • Μην σέβεστε τα πιστεύω του συνανθρώπου σας. Προφανώς είναι ηλιθιοι που έχουν τα πιστεύω που έχουν και βέβαια είναι λάθος. Αυτό, είναι κάτι που δεν συγχωρείται. Εάν μπορέσετε χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε νόμιμο μέσο να τους αφαιρέσετε τα πιστέω τους! Εάν δεν υπάρχει κάποιο νόμιμο μέσο διαθέσιμο, δημιουργήστε ένα, μέσω των διεπαφών σας με το κόμμα σας. Μόνο έτσι θα ορθοποδήσει η κοινωνία.  
  • Εάν βρεθείτε στο εξωτερικό, μην λέτε ότι είστε Έλληνες. Είναι ντροπή. Δεν βλέπετε τι χάος έχουμε στην χώρα μας; Δεν αξίζει να τους λέμε ότι είμαστε Έλληνες. Εξ άλλου δεν παράγουμε και τίποτα. Είναι καλύτερα να μάθετε την γλώσσα της χώρας όπου θα πάτε πάρα πολύ καλά ώστε να μην σας αναγνωρίζουν, και να μην ξαναγυρίσετε ποτέ. Εσείς να ξέρετε, είστε οι τυχεροί!
  • Και κάτι τελευταίο... Αφού τα κάνετε όλα αυτά, προετοιμαστείτε για μια ζωή γεμάτη σκλαβιά, εξαθλίωση, πείνα, πόνο και τύψεις για όλα αυτά που δεν κάνατε για να αποτρέψετε την καταστροφή, όσο μπορούσατε να τα κάνετε. Να είστε σίγουροι, ότι θα την έχετε, και εσείς, και τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας...

Καλή Λευτεριά!

Σ. Κατσούλης

2 σχόλια:

Όττο είπε...

Χα χα, αν θέλεις μη το δημοσιεύεις, όμως ήθελα να σου το πω: Ωραίο το άρθρο, μου άρεσε. Μέχρι εκεί που το διάβασα. Από ένα σημείο και μετά επαναλαμβάνεται, άρα μπορούσε να είναι συντομότερο. Αυτά εντελώς καλόπιστα.

Τώρα...

Γράφεις: "αφήστε τους όλους να πιστεύουν ότι υπαγορεύει η παγκοσμιοποίηση".

Θέλεις να πεις: "αφήστε τους όλους να πιστεύουν ό,τι υπαγορεύει η παγκοσμιοποίηση".
Οι δύο προτάσεις έχουν αντίθετο νόημα η μία με την άλλη. Είναι πολύ σπάνιο, ένα κόμμα να αλλάζει τόσο πολύ την έννοια μιας πρότασης και δεν μπορούσα να μην το επισημάνω. Μου φάνηκε σαν ν' ανακαλύψαμε το νέο "Ίξεις Αφίξεις"...

Σόρρυ για την ενόχληση και για την κριτική που δεν μου ζήτησες...

ΕΠΑΜ Νοτίου Τομέα είπε...

Ευχαριστούμε γιά την παρατήρηση. Το διορθώσαμε.

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.