Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Γιώργος Κασιμάτης: Να λογοδοτήσουν για τα εγκληματικά μνημόνια 10/10/2013 (ΗΧΗΤΙΚΟ)


Τους εγκληματικά λάθος χειρισμούς την Ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα του χρέους από την αρχή μέχρι σήμερα , επανέλαβε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης.


Επανέλαβε ότι η Ελλάδα μπορούσε να πάει ακόμα και στις αγορές χωρίς την παρέμβαση του ΔΝΤ και ότι παρά την κατάφωρη παραβίαση θεμελιωδών αρχών από την τότε πολιτική ηγεσία του τόπου η οποία θα κληθεί να λογοδοτήσει για την καταπάτηση του συντάγματος, η Βουλή των Ελλήνων δεν χρίζει της εμπιστοσύνης του προκειμένου να εξετάσει το θέμα.

Τέλος ο έγκριτος συνταγματολόγος ανέφερε πως θα έπρεπε η σημερινή κυβέρνηση μαχητικά να ζητήσει από τους δανειστές μας εξηγήσεις και ευθύνες για την αλχημεία των αριθμών καθώς σκοπός τους ήταν αποκλειστικά και μόνο να βάλουν χέρι στην Ελλάδα.

Αίσθηση προκάλεσε μάλιστα το σχόλιο του πως το σχέδιο σε βάρος της χώρας συντελείται σε γνώση κάποιων πολιτικών της Ελλάδας.

Τέλος για το θέμα της ΧΑ είπε πως πολιτεία και δικαιοσύνη πρέπει να φθάσουν μέχρι τέλους για την εξάρθρωση αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.