Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Αδέλφια Έλληνες! Το ξημέρωμα δεν είναι μακριά! Ας κρατήσουμε όλοι ψηλά τις καρδιές μας!

Αδέλφια Έλληνες, το παρακράτος του κατοχικού/χουντικού καθεστώτος, μαζί με τα παρακλάδια του, που είναι ριζωμένα σε όλες μα όλες τις φερόμενες ως πολιτικές κατευθύνσεις, έχει βαλθεί να προκαλέσει τώρα την ύστατη ανωμαλία και διαταραχή στις ψυχές μας, με απώτατο σκοπό να τα εξωτερικεύσουμε, ώστε να υπάρξουν ολέθρια αποτελέσματα. Τα πρόσφατα γεγονότα, δείχνουν ότι κάποιοι, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκτελέσουν συμπατριώτες μας, άσχετα εάν αυτοί είχαν δει τα πράγματα λανθασμένα. Δεν έχουν πρόβλημα κανένα, να πυροδοτήσουν την χειρότερη μορφή αιματοχυσίας, απλά και μόνο για να κρατηθούν στην εξουσία για λίγο ακόμα, ή να προκαλέσουν αντιπερισπασμό, μια και τα υπόλοιπα γεγονότα που μας αποκρύπτουν, δείχνουν πλέον ξεκάθαρα ότι το τέλος τους δεν είναι καθόλου μακρυά.

Αδέλφια Έλληνες! Τα ψέματα με τα οποία μας έλουζαν οι αναίσθητοι αυτοί άνθρωποι που  φέρονταιι ως οι νομότυποι κυβερνήτες μας, πρόκειται να αποκαλυφθούν μέσα σε άπλετο φως, λίαν συντόμως! Γι αυτό και τίποτα άλλο δεν θα χαροποιούσε το καθεστώς τόσο πολύ, όσο ο Εθνικός σπαραγμός και το γενικότερο χάος. Οι απίστευτα υποτελείς δωσίλογοι που υποκρίνονται ότι μας κυβερνούν, αγνοούν επιδεικτικότητα την θέληση του Λαού και προχωρούν ακάθεκτοι με τα μέτρα που απαιτεί και τους υπαγορεύει ο παγκόσμιος κορπορατικός φασισμός.

Αδέλφια Έλληνες, αυτό που απαιτεί αυτή η πλανητική λαίλαπα, είναι η οριστική καθήλωση όλων των Λαών και των Εθνών του κόσμου κάτω από την μπότα της απόλυτης εκμετάλλευσης. Της εκμετάλλευσης δηλαδή, που δεν σταματά απλά στα εργασιακά θέματα ή τα ταξικά, αλλά θέλει το συντομότερο δυνατόν, να προχωρήσει στην μόνιμη εξαΰλωση όλων των ανθρωπίνων και θεμελιωδών δικαιωμάτων του κάθε ανθρώπου πάνω στον πλανήτη.

Αδέλφια Έλληνες, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η κόψη του σπαθιού τους έχει στραφεί με τον πιο χυδαίο και αιμοβόρο τρόπο κατά της δικιάς μας Πατρίδας και των δικών μας παιδιών. Γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτών το μέλλον θέλουν να αφανίσουν. Και δεν είναι τυχαίο ότι στράφηκαν με τον τρόπο αυτόν τρόπο εναντίον μας, γιατί θέλουν πρώτα να κατασπαράξουν την αξιοπρέπειά μας, πριν βάλουν τα αρπακτικά να κατασπαράξουν και τα σώματά μας. Θέλουν αυτός ο Λαός με την ένδοξη Ιστορία και τα ιδανικά του, πάψει να είναι παράδειγμα για ολόκληρη την υφήλιο. Θέλουν να μην υπάρχει η ελεύθερη και δημιουργική σκέψη μας, θέλουν να εξαφανιστούν οι αξίες που αυτός ο Λαός πρώτος τόλμησε να εκφράσει,  γιατί εάν το καταφέρουν αυτό, τότε το υπόλοιπο τους έργο θα είναι πολύ πιο εύκολο.

Αδέλφια Έλληνες, υπάρχουν δυνάμεις μέσα και έξω από την Πατρίδα μας, που μισούν την αγάπη μας για την προσωπική και συλλογική μας ελευθερία. Μισούν την Δημοκρατία και οποιαδήποτε ιδέα ή αξία που μπορεί να ενδυναμώσει τον Λαό. Γιατί γι αυτούς, δεν είμαστε παρά μόνο ένα υποκείμενο εκμετάλλευσης και χειραγώγησης ανάξιο οποιαδήποτε άλλης θέσης στην κοινωνία.

Αδέλφια Έλληνες! ΔΕΝ θα τους περάσει! Ας μείνουμε όλοι ψύχραιμοι, μακριά από τον επηρεασμό που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να επιβάλλουν. Ας μην χύσει Έλληνας το αίμα οποιουδήποτε ανθρώπου, για χάρη των επικυρίαρχων.

Αδέλφια Έλληνες! Ας παλέψουμε για την Δημοκρατία, την Δικαιοσύνη και την Ελευθερία, γιατί αυτά είναι τα αντίδοτα του φασισμού που προέρχεται πρωτίστως από τα σάπια και διεφθαρμένα κέντρα της εξουσίας.

Αδέλφια Έλληνες! Υπάρχουν ιστορικοί, ηθικοί, φυσικοί και πνευματικοί νόμοι. Και σε αυτούς τους νόμους, δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί, όσο παντοδύναμος και να φαντάζει προς στιγμήν. Θα πληρώσουν οι προδότες, με τον έναν τρόπο ή τον άλλο, αργά η γρήγορα, μη φοβάστε! Αλλά ας μην αφήσουμε να χυθεί το αίμα του Λαού για χάρη τους!

Αδέλφια Έλληνες, κρατήστε την καρδιά σας ψηλά και το πνεύμα σας σε κατάσταση χαράς! Γιατί οι πράξεις τους, δείχνουν ξεκάθαρα πλέον τον φόβο που έχουν μπροστά στην δύναμη του Λαού. Η εξουσία τους, κρέμεται από μια τρίχα και μόνο, και όταν το αποφασίσει ο Λαός ότι ήρθε η ώρα, θα τους καταβαραθρώσει στα πιο σκοτεινά τάρταρα της Ιστορίας!

Αδέλφια Έλληνες κρατήστε γερά! Αδέλφια Έλληνες, ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, μακριά από κάθε βρώμικη φωλιά! Γιατί όταν έρθει αυτή η ώρα, ο κόσμος σύσσωμος, θα αναφωνήσει και πάλι, μπροστά στην έκπληξη που του επιφυλάσσουμε! Και τότε θα έρθει η ώρα να αποτελέσουμε όλοι μαζί να αποτελέσουμε ένα παράδειγμα προς μίμηση για πολλά άλλα Έθνη!



Αδέλφια Έλληνες! ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ! Το ξημέρωμα δεν είναι μακρυά! Ας κρατήσουμε όλοι ψηλά τις καρδιές μας, για να μας βρει καλά!

Καλή Λευτεριά!


Σταύρος Κατσούλης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.