Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Ευχές από το Blog Ε.Πα.Μ. Νότιου Τομέα για το 2014! Και του Χρόνου ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!





Ευχόμαστε μέχρι του χρόνου, μαζί με τα Χριστούγεννα του 2014 και τον ερχομό του 2015 να γιορτάζουμε ακόμα την αναγέννηση της Νέας Ελλάδας που έρχεται! 

Από εμάς εξαρτάται!
Χρειάζεται υπομονή, επιμονή, πολύ εργασία, μα πάνω απ' όλα...
Πίστη και αγάπη για την Πατρίδα, το Έθνος μας, την Ελευθερία και την Δημοκρατία!


Μαζί ενωμένοι, αγαπημένοι και αναγεννημένοι και μακριά από τις αμαρτίες και τις "αμαρτίες" του παρελθόντος, μπορούμε να ανακτήσουμε την Ελευθερία μας, την Δημοκρατία μας και την ευημερία μας!


Για να έρθει και πάλι η ειρήνη και η ευημερία στην πολυαγαπημένη Πατρίδα μας, πρέπει να εργαστούμε, να αγωνιστούμε ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον Λαό μας να οργανωθεί και να ενδυναμωθεί, τώρα που οι περιστάσεις το απαιτούν!

Ας σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας την εορταστική περίοδο αυτή και ας μην σταματήσουμε ποτέ μέχρι να μπορέσουμε όλοι να σταθούμε στα πόδια μας, κι ακόμα παραπέρα!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!



Σ. Κατσούλης - Διαχειριστής Blog, Facebook & Twitter Ε.Πα.Μ. Νότιου Τομέα και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.