Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου του Ε.Πα.Μ. Γλυφάδας - Ελληνικού

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ
ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014, φίλοι και μέλη του πυρήνα Γλυφάδας – Ελληνικού του Ε.ΠΑ.Μ, συναντηθήκαμε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην μεγάλη αυλή, έξω από το μικρό μας στέκι, μαζεύτηκε κόσμος πολύς. Εκτός από τα μέλη και τους φίλους του πυρήνα μας, ήρθαν και πάρα πολλοί συναγωνιστές από διάφορες γειτονιές της Αττικής, αλλά και από τη Χίο, τη Σαντορίνη, την Καλαμάτα, τη Ναύπακτο, κ.ά. Κυρίως όμως, ήρθαν πολλοί γείτονες, που, όπως μας είπαν, ενθουσιάστηκαν με το κλίμα της συντροφικότητας και αλληλεγγύης που έζησαν μαζί μας.

Έτσι, με σύμμαχο μια ηλιόλουστη και ζεστή μέρα, μετά από ένα σύντομο καλωσόρισμα από την συντονίστρια του πυρήνα και έναν μικρό χαιρετισμό από τον Γ.Γ. του  Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη που είναι μέλος του πυρήνα μας, κόψαμε την πίτα μας για την νέα χρονιά του 2014. Και όταν το νόμισμα έπεσε τυχαία, αλλά και τόσο συμβολικά, στο μικρότερο από τα παιδάκια που είχαν έρθει μαζί με τους γονείς τους, ξεσπάσαμε όλοι ενθουσιασμένοι σε ένα χειροκρότημα. 

Στη συνέχεια διασκεδάσαμε, συζητήσαμε, στείλαμε φωτεινά μηνύματα αισιοδοξίας, δώσαμε δύναμη ο ένας στον άλλο και την υπόσχεση πως ‘‘ΜΑΖΙ’’ θ’ αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα που μας πλήττει και που πολλούς από μας τους έχει κιόλας παρασύρει στη δίνη της.

Γι’ αυτό εξάλλου είμαστε μέλη του Ε.ΠΑ.Μ και  γι αυτό με πολύ μεράκι ανοίξαμε το στέκι μας. Για να βρισκόμαστε, ν’ ανταλλάσουμε απόψεις, να διαδίδουμε τις ιδέες και τα προτάγματά μας και ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ’’ ν’ αποτελέσουμε τη δύναμη αυτή που θα φέρει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , τη ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη χώρα μας !!!

Και όπως είπε και ένας συναγωνιστής μας στο χαιρετισμό της εκδήλωσης : ‘’όποια κι αν είναι η ερώτηση , η απάντηση είναι ο Άνθρωπος και …ο νοών νοείτω’’


Καλή Χρονιά και Καλή Λευτεριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.