Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Δημήτρης Καζάκης: Μετά την ουσιαστική, η τυπική κατάλυση κυριαρχίας της χώρας


H χώρα μετά την ουσιαστική κατάλυση της κυριαρχίας της, οδηγείται και σε τυπική, όπου το μόνο που ενδιαφέρει και τους κυβερνώντες, είναι ο νόμος και η τάξη σε μία σιδερόφραχτη Ευρώπη κατά τον Μπαρόζο για τα κεκτημένα των ελίτ, αδιαφορώντας για τους λαούς και την εξαθλίωση τους.


Ο γραμματέας του ΕΠΑΜ και οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας στον 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη, σχολιάζοντας την απαγόρευση των συναθροίσεων στην Αθήνα κατά την ανάληψη της προεδρίας στην Ε.Ε. , έκανε λόγο για μελλοντική επέμβαση παντός είδους στην Ελλάδα, αλλάζοντας ακόμη και τα τυπικά χαρακτηριστικά του ελληνικού κράτους.Χαρακτήρισε περίεργες τις συγκυρίες αναβίωσης θεμάτων τρομοκρατίας με αφορμή και την υπόθεση Χριστόδουλου Ξηρού, σημειώνοντας ότι τέτοιες εξελίξεις στο βάθος ωφελούν κυβερνήσεις χωρίς λαϊκό έρεισμα σε πιο αυταρχικά μέτρα κατά των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών τους με πρόσχημα τους τρομοκράτες που είναι εξ αντικειμένου βούτυρο στο ψωμί της κάθε εξουσίας.

Ανέλυσε τέλος τα οριακά κατά την γνώμη του περιθώρια του ευρώ, τον ρόλο της Γερμανίας, την οριακή κατάσταση στη Γαλλία και το ρόλο της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ στην επιβολή ακόμη πιο εξουθενωτικών καταστάσεων σε λαούς και χώρες, επαναφέροντας το θέμα του αυτεξούσιου λαών στα πλαίσια εθνικής κυριαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.