Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

του Σ. Κατσούλη

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! 

Χάος αυτήν την στιγμή ανάμεσα στις ηγετικές μορφές του ΣΥΡΙΖΑ, με τα νέα που έφτασαν σήμερα το πρωί στην Κουμουνδούρου. Πηγές που προτιμούν να μείνουν μυστικές σήμερα διέρρευσαν το μέχρι τώρα μυστικό σχέδιο "αναθεώρησης" των μνημονίων του ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά γνωστά και λιγότερο γνωστά blogs. Ως γνωστόν σε όλους πλεόν, ο ΣΥΡΙΖΑ μετακινήθηκε από την αρχική του θέση που ήταν η ακύρωση των μνημονίων, και περνώντας διαδοχικά από τα στάδια της σκληρής διαπραγμάτευσης, αναδιάρθρωσης έφτασε στο σημείο της αποδοχής τους χρέους με μόνη υπόσχεση ότι θα αναθεωρήσει τα μνημόνια.


Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι οι κινήσεις αυτές ήταν παραβίαση κάποιων κόκκινων γραμμών που στην ουσία ήταν μια σταδιακή συστράτευση με τι δυνάμεις κατοχής που προφανώς δεν έχουν κανέναν σκοπό να βγάλουν στην χώρα από την κρίση χρέους. Αλλά, αποδεικνύεται περίτρανα ότι το μυστικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, που μάλλον δεν ήθελε ακόμα να κάνει γνωστό, είναι μια καταιγιστική επίθεση κατά του άκρατου καπιταλισμού και την τρομακτική εκμετάλλευση που ένοιωσε ο Λαός τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Παρ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να κάνει την αποκάλυψη σε κάποιον χρόνο που θα έκρινε αυτός ιδανικό, το σχέδιο διέρρευσε πριν την ώρα του. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει πανικός μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο περισσότερος πανικός έχει προκληθεί στην συγκυβέρνηση, η οποία πλέον δεν έχει κανένα τρόπο η επιχείρημα να απαντήσει σε αυτήν την κίνηση ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ.  Ο λόγος, κατά την μυστική πηγή, είναι ότι κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, η αναθεώρηση τελικά αποδεικνύεται ότι είναι ο πιο εφικτός και ρεαλιστικός τρόπος εξόδου από την κρίση. Όπως είναι φυσικό, κάποιοι ερευνητές, έχουν ήδη εκφέρει την γνώμη ότι δεν διέρρευσε το μυστικό σχέδιο τυχαία, αλλά ότι ακόμα και ο τρόπος δημοσίευσης του, ήταν μέρος του ευφυέστατου σχεδίου της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο όγκος των αλλαγών στα μνημόνια, όπως είναι φυσικό, είναι ανάλογος με το μέγεθος των μνημονίων, και γι αυτόν τον λόγο, η "μυστική πηγή", διέρρευσε μόνο μερικές σελίδες με τις προτάσεις-φωτιά που θα φέρουν επιτέλους την ευημερία στην χώρα, θα διορθώσουν τις ελλείψεις στην Δημοκρατία μας και θα παρέχουν τον τρόπο αποπληρωμής του συνόλου τους χρέους της χώρας προς τους δανειστές μας.   Πηγές στην Κομισσιόν και το ΔΝΤ, ήδη αποδέχονται την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως κίνηση ΜΑΤ και δεν βλέπουν τον λόγο να γίνουν εκλογές στην χώρα, μιά και όλα τα προβλήματα της, θα λυθούν σύντομα, σε μερικούς μόνο μήνες, αφού αποφάσισαν ήδη, την αντικατάσταση της κυβέρνησης με μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέρος των αλλαγών, όπως μας παραδόθηκαν, που χαρακτηριστικά δίνουν το πνεύμα, την ιδιοφυΐα και την τρομακτική εργασία που μπήκε στο μυστικό σχέδιο αναθεώρησης των μνημονίων. Οι αλλαγές φαίνεται ότι είναι κυρίως λεκτικές, με κάποιες προσθήκες, αλλά όπως είπαμε, έχουν γίνει με τέτοιον τρόπο, ώστε το αποτέλεσμα να είναι θετικότατο, για όλες τις πλευρές.



Δειτε τις αποκλειστικές εικόνες(κλικ για μεγένθυση):





Το παραπάνω άρθρο, είναι προφανώς πολιτική σάτιρα, δεν αναφέρει πραγματικά γεγονότα. Ωστόσο, πιστεύουμε, ότι κατά τα λεγόμενα του κ. Τσίπρα και γενικότερα του ΣΥΡΙΖΑ, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Η προσπάθεια της προώθησης μιας "αριστερής κυβέρνησης" την ώρα που ολόκληρη η χώρα αφανίζεται είναι καταστροφική για ολόκληρο τον πληθυσμό της χώρας. Σε συνδυασμό μάλιστα, με την πλέον πλήρη αποδοχή του χρέους της χώρας και της διαχείρισής του μέχρι τώρα ως νόμιμα καθιστά ήδη τον ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργάτη με τους καταστροφείς μας. Αλλά η συγκεκριμένη πολιτική θέση, που γίνεται παρά και ενάντια στην κοινή λογική, αλλά ακόμη χειρότερα, αγνοώντας της θέληση του Λαού και συνεπώς ακόμα και τα θεμελιώδη της Δημοκρατίας,  θα καταστήσει πολύ γρήγορα τον ΣΥΡΙΖΑ και συνένοχο με τους υπόλοιπους δωσίλογους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.