Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Να και η διεθνής αντι-συνάντηση των Αθηνών

Του Γιώργου Ιεροδιάκονου

Δεν έχουν περάσει δύο μήνες από την άκρως επιτυχημένη Διεθνή Συνάντηση των Αθηνών, που διοργανώθηκε στον Κεραμεικό με πρωτοβουλία του ΕΠΑΜ. Μια διεθνής συνάντηση για την εθνική ανεξαρτησία, την δημοκρατία και το εθνικό νόμισμα, η οποία και αποσιωπήθηκε, βεβαίως-βεβαίως, από όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
Και έρχεται τώρα το κατεστημένο, θορυβημένο από τον αντίκτυπο εκείνης της συνάντησης, να πραγματοποιήσει την δική του αντι-συνάντηση, προσκαλώντας τα πιο σκοτεινά και απεχθή πρόσωπα της Ευρώπης. Μια μάζωξη λύκων και εχιδνών, την οποία επίσης ονομάζουν λοιδορικά «Διεθνή Συνάντηση της Αθήνας», προφανέστατα για να επικαλύψει μέσω των συστημικών ΜΜΕ την προ διμήνου πραγματοποιούμενη, πραγματική Συνάντηση των Αθηνών.

Έτσι, πληροφορούμαστε ότι ο Nouvel Observateur και η «Καθημερινή» διοργανώνουν την Πέμπτη  6 και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, µια σημαντική συνάντηση στο Μέγαρο Μουσικής (την ονομάζουν «Συνάντηση της Αθήνας»). 
Το που αποσκοπεί αυτή η μάζωξη, φαίνεται από την σύνθεση της ομήγυρης. Από ταονόματα δηλαδή που επιλέχτηκαν να συμμετάσχουν στις εργασίες της. Και επειδή το who is whoείναι δηλωτικό για το τι ακριβώς επισυμβαίνει, κρίνουμε απαραίτητο να εστιάσουμε στο ποιόν ενός εξ ενός ορισμένων εξ αυτών των σκοτεινών τύπων που έρχονται να μας μιλήσουν –τι ειρωνεία!- για δημοκρατία.

Νίκος Αλιβιζάτος
Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), γνωστής ΜΚΟ του εθνομηδενιστικού, αριστεροφιλελεύθερου χώρου. Αυτός που είχε συνυπογράψει εκείνο το κατάπτυστο κείμενο υπογραφών υπέρ του «ΝΑΙ» στο σχέδιο Ανάν. Α να πούμε ότι το κείμενο υπογράφει και ο έτερος προσκεκλημένος στην Συνάντηση, Γιώργος Παγουλάτος.

Τάκης Αθανασόπουλος:
Πρώην πρόεδρος του ΤΑΥΠΕΔ, από το οποίο παραιτήθηκε στις 9/03/2013 εξαιτίας της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε εναντίον του ως πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΗ για τη σύμβαση δημιουργίας μονάδας παραγωγής στο Αλιβέρι, η οποία φέρεται να ζημίωσε την ΔΕΗ κατά 100 εκατομμύρια ευρώ.

Michel Barnier:
Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών (πρώην υπουργός εξωτερικών της Γαλλίας). Μέλος της λέσχης Bilderberg. Ένας απ’   αυτούς που προωθούν την ομοσπονδοποίηση της Ε.Ε. σε τομείς όπως η δικαιοσύνη, η εσωτερική ασφάλεια, εξωτερική πολιτική, η άμυνα, η κοινωνική πολιτική. Πρωτεργάτης στην συμφωνία για την τραπεζική ενοποίηση που κατέληξαν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης με την δημιουργία ενός ενιαίου μηχανισμού, αρμόδιου να αποφασίζει πώς θα διαχειρίζεται τις τράπεζες των κρατών.

Κώστας Μποτόπουλος:
Συνταγματολόγος, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρώην ευρωβουλευτής, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Προεδρίας (1993-1996), Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Μεταφορών (1996-1997), Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (2001-2003), Γενικός Γραμματέας Τουρισμού στο Υπουργείο Ανάπτυξης (2003, επί θητείας Άκη Τσοχατζόπουλου). Πρόκειται δηλαδή για «παιδί του συστήματος» και συγκεκριμένα του αποκαλούμενου «βαθύ ΠΑΣΟΚ». Άνθρωπος του Σημίτη, σήμερα προσκείμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Βασικός αρθρογράφος την συστημική εφημερία «ΤΑ ΝΕΑ». Είναι αυτός που σε άρθρο του υποστηρίζει πως είναι εκτός θέματος η συζήτηση για έξοδο από το ευρώ.

Πάνος Καρβούνης:
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Άνθρωπος κι αυτός του συγκροτήματος Λαμπράκη, αρθρογράφος στα «ΝΕΑ». Φανατικός «ευρωπαϊστής», ευρωλάγνος και φλογερός πολέμιος της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα.

Elie Cohen:
Γάλλος οικονομολόγος, εβραϊκής καταγωγής. Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Ερευνών της Γαλλίας (CNRS), και μέλος του Κέντρου Πολιτικών Ερευνών του Sciences Po Paris (CEVIPOF).Ένας από τους σημαντικότερους θιασώτες της παγκοσμιοποίησης (έχει γράψει και δύο βιβλία για το θέμα) και δεδηλωμένος φεντεραλιστής. Προωθεί τον τραπεζικό φεντεραλισμό (πρόταση που θέλει την κατάργηση των 17 διαφορετικών κεντρικών τραπεζών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) και την νομισματική-οικονομική όσο και την πολιτική ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης. Ουσιαστικά δηλαδή προωθεί την κατάργηση των κρατών της Ευρώπης και την υπαγωγή τους σε ένα ευρωπαϊκό Υπερκράτος.

Massimo DAlema:
Ο γνωστός αχυράνθρωπος των «αγορών», ο οποίος ουσιαστικά διορίστηκε πραξικοπηματικά και έξω από κάθε συνταγματική διαδικασία ως πρωθυπουργός της Ιταλίας.

Μαρία Δαμανάκη:
Η γνωστή πολιτικός σαλτιμπάγκος, που ξεκίνησε την σταδιοδρομία της τον Νοέμβρη του ’73 στην εξέγερση του πολυτεχνείου, για να περάσει αμέσως μετά στο ΚΚΕ (το οποίο παρεμπιπτόντως είχε καταγγείλει το πολυτεχνείο ως προβοκάτσια), αργότερα στον Συνασπισμό της Αριστεράς ως πρόεδρός του, για να καταλήξει τελικά στο «δεξιό», όπως το χαρακτήριζε, ΠΑΣΟΚ. Σήμερα τελεί ως Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας της Ε.Ε. Πρόκειται για την πολιτικό εκείνη που πρότεινε το μποϊκοτάζ της Ισλανδίας επειδή τόλμησε να καταγγείλει το δημόσιο χρέος της προς τους διεθνείς τοκογλύφους.

Jean-Marc Daniel:
Γάλλος καθηγητής Οικονομίας στο ESCP-Europe, επίσης εβραϊκής καταγωγής. Συγγραφέας πολλών βιβλίων που καταπιάνονται με τον σιωνισμό και την συνδετική σχέση ιουδαϊσμού – χριστιανισμού.

Etienne Davignon:
Υπουργός Επικρατείας στο Βέλγιο, πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πρόεδρος
της βελγικής τράπεζας «Société Générale de Belgique», καθώς και Αντιπρόεδρος της Suez, θυγατρικής της «Suez–Tractebel». Είναι επίσης μέλος της «Ευρωπαϊκής Στρογγυλής Τράπεζας Βιομηχάνων», συν-πρόεδρος της «Στρογγυλής Τράπεζας για τον επιχειρηματικό Διάλογο ΕΕ-Ιαπωνίας», πρόεδρος του Ιδρύματος «Spaak Paul – Henri» , πρόεδρος του «Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων», πρόεδρος του «CSR Europe», πρόεδρος της «Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιχειρήσεων στην κοινωνία» και, το σημαντικότερο όλων, μόνιμο μέλος της λέσχης Bilderberg, διατελώντας μάλιστα και πρόεδρος των ετήσιων διασκέψεών της από το 1998 έως το 2001.

Νικηφόρος Διαµαντούρος:
Ομώνυμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ευρωπαίος Μεσολαβητής από το 2003 μέχρι σήμερα. Τον Νοέμβρη του 2011 είχε προκριθεί μαζί με τον Λουκά Παπαδήμου, για τη θέση του δοτού πρωθυπουργού της συγκυβέρνησης. Μέλος κι αυτός της λέσχης Bilderberg.

Άννα Διαμαντοπούλου:
Επίσης μέλος της λέσχης Bilderberg. Πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και επίτροπος Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Είναι αυτή που, εκτός των άλλων χιλίων μύριων δεινών, πρότεινε την καθιέρωση της αγγλικής ως επίσημης γλώσσας στην Ελλάδα.

Δημήτρης Δημητράκος:
Καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωστός για τις νεοφιλελεύθερες απόψεις του από τις διαλέξεις που δίνει για την «ανοικτή κοινωνία» και τον φιλελευθερισμό.

Αρίστος Δοξιάδης:
Οικονομολόγος, μέλος της «Πρωτοβουλίας των 58».

Θεόδωρος Φορτσάκης:
Κοσμήτωρ της Νοµικής Σχολής Αθηνών. Οργανωμένος ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια στην ΝΔ, μέσω της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Λόγω της κομματικής του θέσης διορίστηκε πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ.

Hans-Joachim Fuchtel:
Πρόκειται για τον γνωστό και μη εξαιρετέο Γερμανό γκαουλάιτερ που διορίστηκε από την Μέρκελ ως εντεταλμένος Υφυπουργός για την Ελλάδα. Είναι αυτός που περιδιαβαίνει την χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη και κάνει μπίζνες με τους εξαγορασμένους Δημάρχους.

Τάσος Γιαννίτσης:
Ο πρώην υπουργός, εκλεκτός των κ.κ Σημίτη-Παπαδήμου και εκ των πρωτεργατών της «πρωτοβουλίας των 58». Κατά πάσα πιθανότητα ο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της «πρωτοβουλίας» στις ευρωεκλογές. Μέλος κι αυτός της λέσχης Bilderberg, με στενές επαφές με τον Ιουδαίο «μεγαλοκαρχαρία» Τζωρτζ Σόρος.

Bernard Guetta:
Γάλλος αρθρογράφος της Libération, ειδικός σε θέματα γεωπολιτικής. Μέλος κι αυτός της λέσχης Bilderberg.

Γκίκας Χαρδούβελης:
Καθηγητής στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, και Οικονομικός Σύμβουλος της  EUROBANK. Μέλος κι αυτός της λέσχης Bilderberg.Την τετραετία 2000–2004 διετέλεσε Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Σημίτη,  Στο δε εξάμηνο της συγκυβέρνησης (Νοέμβριος 2011 - Μάιος 2012), διατέλεσε Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του δοτού Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. 

Bernard Kouchner:
Πρώην υπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας. Μέλος κι αυτός της λέσχης Bilderberg και φλογερός σιωνιστής. Το 2010, η Jerusalem Post κατέταξε τον Kouchner ως τον Εβραίο με την 15η μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Συν-ιδρυτής των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» και των «Γιατρών του Κόσμου». Αριβίστας του κερατά, ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως μέλος του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος, για να καταλήξει Υπουργός της δεξιάς κυβέρνησης Σαρκοζί.

Γιάννης Μανιάτης:
Στέλεχος του Βαθέως ΠΑΣΟΚ, σημερινός Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής. Εκκρεμεί αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του, το οποίο αραχνιάζει «ξεχασμένο» στα συρτάρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, από τον Απρίλιο του 2013. Η σχετική δικογραφία αφορά την παρέμβαση του ΥΠΕΚΑ και την έκδοση απαγόρευσης εκμετάλλευσης των χρυσοφόρων κοιτασμάτων γεώλιθου στα Πετρωτά του Έβρου, με πρόθεση ανάθεσης της εκμετάλλευσης σε εταιρείες συμφερόντων Μπόμπολα και Κυριακόπουλου. Επίσης είναι ο υπουργός εκείνος που χαρακτήρισε ασαφές το τοπίο σε Αιγαίο και Καστελόριζο σε ότι αφορά την δυνατότητα της ελληνικής πλευράς να προκηρύξει διαγωνισμούς για έρευνες υδρογονανθράκων, θεωρώντας έμμεσα βάσιμες  τις τουρκικές διεκδικήσεις.

Θανάσης Μαρτίνος:
Ένας από τα ισχυρά «τζάκια» του εφοπλιστικού λόμπι, πρόεδρος της Eastern MediterraneanMaritime (Eastmed), πατέρας της βουλευτού της ΝΔ Γεωργίας Μαρτίνου. Η οικογένεια Μαρτίνου βρίσκεται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ για την λίστα Λαγκάρντ, αφού τρία μέλη της εμφανίζονται δικαιούχοι ή διαχειριστές σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ύψους από 3.000.000 έως 550.000.000 δολάρια.

Κυριάκος Μητσοτάκης:
Γιος του Δράκουλα των Χανίων, Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, γνωστός για τις ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές του θέσεις, αλλά και τις δοσοληψίες του με την Siemens και τον καταζητούμενο Μ. Χριστοφοράκο.

Dan OBrien:
Ιρλανδός οικονομολόγος, διευθυντής του «Institute οf International and European Affairs» (Ινστιτούτο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων). Μέλος κι αυτός της λέσχης Bilderberg.

Γιώργος Παγουλάτος:
Καθηγητής  Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού, τακτικός αρθρογράφος του ΕΛΙΑΜΕΠ και Σύμβουλος των δοτών Πρωθυπουργών Λουκά Παπαδήμου και Παναγιώτη Πικραμένου (2011-2012). 

Άννυ Ποδηµατά:
Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Φανατική πολέμιος της άποψης για οποιοδήποτε «κούρεμα» του δημοσίου χρέους.

Χρήστος Ροζάκης:
Ελληνοεβραίος, ομώνυμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το πραγματικό του όνομα (το εβραϊκό) είναι Michael Rosestain. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του ΕΛΙΑΜΕΠ καιυπήρξε Υφυπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη. Σήμερα διατελεί πρόεδρος του Διοικητικού Δικαστηρίου του Συμβουλίου της Ευρώπης. Θέση από την οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο μπαράζ καταδικαστικών αποφάσεων εις βάρος της χώρας μας για θέματα που σχετίζονται με την άρνηση της χώρας μας να αναγνωρίσει “μακεδονικούς” και “τουρκικούς” συλλόγους στην Ελλάδα. Τόσο αυτός όσο και ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής Νικηφόρος Διαμαντούρος, έχουν βαλθεί να κατατρομοκρατήσουν τους Έλληνες στο ενδεχόμενο αποχώρησης από την ευρωζώνη, ότι θα έχουν πρόβλημα εθνικής ασφάλειας. Συμμετέχει κι αυτός στην «κίνηση των 58» και μάλιστα σε ηγετική θέση.

Κώστας Σηµίτης:
Εδώ έχουμε το βαρύ πυροβολικό της διαφθοράς στην Ελλάδα. Πρωθυπουργός της παράδοσης του δικαιώματος έκδοσης νομίσματος στους ξένους επικυρίαρχους της ΕΕ, αρχιμάστορας της διαπλοκής και πρωθυπουργός των Ιμίων, επιχειρεί σήμερα να επανέλθει στο πολιτικό προσκήνιο με την «κίνηση των 58».

Γιάννης Στουρνάρας:
Άλλος ένας «κολλητός» του Σημίτη και της παρέας του. Τακτικό μέλος της λέσχης Bilderberg, πρωταγωνιστής της ξένης κατοχής στη χώρα μας, που ως Υπουργός Οικονομικών υπογράφει την οριστική φτωχοποίηση του πληθυσμού.

Γεώργιος Βήχας:
Καρδιολόγος, µέλος του Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού. Εδώ έχουμε μια μεγάλη έκπληξη. Τι δουλειά έχει ένας γιατρός του Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού στη φωλιά των λύκων; Ίδωμεν εν καιρώ!

Παναγής Βουρλούµης:
Πρώην Πρόεδρος ΟΤΕ. Διετέλεσε επίσης επικεφαλής του Τμήματος Νοτιοανατολικής Ασίας του Διεθνούς Χρηματοδοτικού Οργανισμού, διευθυντής στον Όμιλο της Εμπορικής Τράπεζας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Alpha Finance, της Alpha Αμοιβαίων και της Alpha BankRomania, πρόεδρος της Frigoglass και της Aegean Baltic Bank, μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, καθώς και της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών. Άνθρωπος του «Συστήματος» δηλαδή, δηλώνοντας την υποταγή του σ’ αυτό με την συμμετοχή του επίσης και στις εργασίες της λέσχης Bilderberg.

Φυσικά δεν θα λείψουν από το panel τα βαρέα πυροβολικά, όπως ο Αντώνης Σαμαράς(Bilderberg), ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη (Bilderberg) και το κανονάκι της αντιπληροφόρησης, Παντελής Καψής.

Βεβαίως, όλοι αυτοί θα μας μιλήσουν για τα καλά της παγκοσμιοποίησης και για opensociety. Θα μιλήσουν για δημοκρατία βεβαίως, όπως ο βιαστής μιλάει για έρωτα και όπως οι παιδεραστές προσφέρουν καραμελίτσες στα ανυποψίαστα παιδάκια. Θα διατυπώσουν προτάσεις για την φτώχια και την ανεργία, λες και όλα αυτά που επισυμβαίνουν γίνονται από μόνα τους, λες και δεν είναι αποτέλεσμα των δικών τους πολιτικών.
Ας μην γελιόμαστε. Δεν πρόκειται απλά για μια ακόμα συνάντηση, απ’ αυτές που διοργανώνονται συχνά. Πρόκειται για μια εφιαλτική μάζωξη των πιο αποκρουστικών τεράτων του πλανήτη (οι περισσότεροι ενεργά μέλη της λέσχης Bilderberg), που έρχονται για να επανεπιβεβαιώσουν την επικράτησή τους πάνω στις ζωές μας. Έρχονται να μας λοιδορήσουν για την απάθειά μας, επιτρέποντάς τους να διαμοιράζουν τα ιμάτιά μας. Έρχονται για να δηλώσουν χαιρέκακα: ρε χαϊβάνια, εδώ είμαστε και σας κάνουμε τον βίο αβίωτο, χωρίς καν να σας υπολογίζουμε. Ερχόμαστε γιατί εσείς είστε παντελώς ανίκανοι να αντιμετωπίσετε την ορμητική μας επέλαση. Γιατί κάνουμε ότι γουστάρουμε και ότι μας βολεύει. Ερχόμαστε να σας λιανίσουμε, να σας κατατροπώσουμε, να σας ...πιούμε το αίμα! Ερχόμαστε να σας αρπάξουμε την γη σας, τα υπάρχοντά σας, τις ζωές και το μέλλον των παιδιών και των απογόνων σας. Ερχόμαστε να σας πάρουμε την ελπίδα και το χαμόγελο από τα χείλη.
Αυτό ακριβώς επιδιώκουν με την προγραμματισμένη αντι-συνάντηση της Αθήνας. Θέλουν να δηλώσουν την επικυριαρχία τους. Μια επικυριαρχία επίπλαστη βεβαίως και πρόσκαιρη. Γι’ αυτό και λυσσομανούν πίσω από τα σκοτεινά τους γραφεία. Γιατί ξέρουν ότι έσσεται ήμαρ. Το διαισθάνονται τρομοκρατημένοι ότι ήγκικεν η ώρα της κατακρήμνισής τους από τα βάθρα της στυγερής εξουσίας τους. Έρχεται η ώρα που τα έθνη και οι λαοί της Ευρώπης –και πρωτίστως ο ελληνικός λαός- θα δράξουν την σκούπα της ιστορίας και θα τους σαρώσουν από το κατώφλι της οικίας τους. Να ξεβρομίσει το τόπος! Να καθαρίσει ο κόπρος του Αυγεία για να λάμψει ξανά η ελευθερία, η δημοκρατία και η αξιοπρέπεια.

Έσσεται ήμαρ, εκτρώματα της φύσης. Έρχεται η ώρα της κάθαρσης!!!

Ο Γιώργος Ιεροδιάκονος είναι μέλος της Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.