Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Θα πώ ότι δεν τους φταίει ο φασισμός, αλλά τα κουβαδάκια τους. Σιγά μην φοβηθώ!

του Σταύρου Κατσούλη - Πηγή
 
Πολλοί πολιτικοί φορείς και πολιτικές προσωπικότητες λόγω των αποτελεσμάτων στις εκλογές, μιλούν τελευταία για την δημιουργία ενός "δημοκρατικού τόξου" ενάντια στην ΧΑ...


Ξέρετε, το "δημοκρατικό τόξο", αυτό μωρέ, που αποχωρούν φωνάζοντας διαμαρτυρόμενοι από τα πάνελ επειδή ήταν μέσα κάποιος της Χρυσής αυγής κλπ. και γίνεται το γνωστό show.



Για την δημιουργία ενός "φασιστικού τόξου" από την Ε.Ε. και το σάπιο ντόπιο κατεστημένο, ενάντια στον Λαό μας δεν βλέπω να μιλά κανείς τους πάντως.
 

Μήπως τελικά, δεν είναι ο φασισμός που τους πειράζει τόσο πολύ; Γιατί εάν ήταν αυτός, τότε θα φώναζαν και θα έσχιζαν τα ρούχα τους όλοι αυτοί πρώτα πρώτα για την Ε.Ε., που έριξε και συνεχίζει να ρίχνει το λάδι στην φωτιά του Ναζισμού στην Ουκρανία, και μετά στους άμεσους υπαλλήλους τους, που είναι οι γνωστοί μας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, MEGA, SKAI, ANT1, ας μην τους γράφω πάλι όλους τέλος πάντων, όλοι όσοι ψήφισαν και εργάστηκαν σκληρά για το "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ", απολύσεις, αυτοκτονίες κλπ...
 

Οπότε μια και δεν υπάρχει και τίποτα, και μιλάμε ΤΙΠΟΤΑ άλλο στο να βασιστεί κανείς (π.χ. κάποια πολιτική θέση ή κάτι τέτοιο), μου μένει μόνο να υποθέσω ότι μάλλον γίνεται κάτι πολύ διαφορετικό:
 

Νομίζω ότι η όλη κατάσταση είναι ότι μάλλον μάλωσαν με την ΧΑ για το ποια κουβαδάκια θα έχει ποιος, εκεί στην παραλία που παίζουν όλοι μαζί, ή κάποιος τους χάλασε τον πύργο από άμμο, η κάποιος της ΧΑ θα ήθελε να φάει όχι μόνο το δικό του γλειφιτζούρι αλλά και κάποιων άλλων. Παίζει βέβαια και το γνωστό κόλπο της προβοκάτσιας, αυτό που δεν σε παίζουνε οι άλλοι γιατί ζηλεύουν κλπ. Η απλά να έχει να κάνει με τα πλαστικά φτιαράκια που δεν φτάνουν για όλους. 


Τουλάχιστον προσπαθώ να καταλάβω ρε παιδιά, προσπαθώ! Κάποιος νηπιαγωγός, ψυχίατρος ή κάποιος, μπορεί να βοηθήσει επιτέλους, για να καταλάβουμε κι εμείς οι αμύητοι τι παίζει; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.