Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Ελεύθερη πολιτική συζήτηση με καφέ και γλυκό ΔΕΥΤΕΡΑ 9/6 - 19:00 – ΣΤΕΚΙ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ με Δημήτρη Καζάκη


Φίλες και φίλοι του ΕΠΑΜ

Ο καιρός ανοίγει ευνοώντας την διάθεση και τα σχέδια μας για ένα καλοκαίρι γεμάτο με δράσεις αλληλεγγύης, συντονισμό αλλά και αναθέρμανση των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων της τοπικής κοινωνίας. Τα μέλη του πυρήνα Γλυφάδας Ελληνικού σας καλούν την Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:00 στο στέκι μας στην οδό Δελφών 108 και Κυνουρίας για ελεύθερη πολιτική συζήτηση, γνωριμία, καφέ και γλυκό. 

Μαζί μας θα είναι και ο Δημήτρης Καζάκης. 

 Όποια από τα μέλη και τους φίλους του ΕΠΑΜ έχουν πράγματα που δεν τα χρειάζονται* μπορούν να τα φέρουν στο στέκι για την δημιουργία μίνι ΜΠΑΖΑΡ τα έσοδα του οποίου θα προορίζονται για την ενίσχυση του πυρήνα μας. 

(πράγματα που δεν τα χρειάζονται* για παράδειγμα, μικροσυσκευές, μπιμπελό, πίνακες, χειροτεχνίες, ρούχα αφόρετα ή ελαφρώς μεταχειρισμένα, βιβλία, παιχνίδια και τα λοιπά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.