Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ - Η Ζωή του Μπράιαν (Monty Python’s) Παρασκευή 4 Ιουλίου - 20:30 - ΕΠΑΜ Γλυφάδας Ελληνικού


ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
O λάθος άνθρωπος στην λάθος στιγμή. Ο Brian Cohen είναι ένας Εβραίος που έχει την ατυχία να γεννηθεί την ίδια μέρα με τον Χριστό. Στην διάρκεια της ζωής του τα μπερδέματα που προκύπτουν από αυτήν την παράξενη σύμπτωση δεν θα τον αφήσουν να ησυχάσει. Σε αντίθεση με τον Χριστό, εκείνος το μόνο που θέλει είναι η απελευθέρωση της Ιουδαίας από τους Ρωμαίους. Στην προσπάθεια του αυτή θα μπλέξει με επαναστατικές οργανώσεις, οι οποίες αποτελούν γραφειοκρατικές καρικατούρες, που δεν κάνουν τίποτα για να αποτινάξουν τον ρωμαϊκό ζυγό. Στην συνέχεια, θα ερωτευτεί μια γυναίκα που και αυτή τελικά θα δει στο πρόσωπο του τον ήρωα. 

Γυρισμένη το 1979. Η ομάδα των “Monty Python” στην τρίτη της ταινία επιχειρεί να δει με μια ανατρεπτική ματιά τα γεγονότα που αποτέλεσαν την βάση του χριστιανισμού. Παρόλη την ανεκτικότητα της Δύσης και την κατοχύρωση ήδη από την εποχή του Διαφωτισμού της ανεξιθρησκίας και της ελευθερίας του λόγου, η ταινία συνάντησε δυσκολίες. 

Σκηνοθεσία: Terry Jones Σενάριο: Graham Chapman , John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin Παίζουν: Graham Chapman John Cleese, Terry Gilliam , Eric Idle , Terry Jones , Michael Palin 

FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/1396550087234154  Η παρακολούθηση της ταινίας είναι ελεύθερη. Ωστόσο, οι παρευρισκόμενοι που έχουν τη δυνατότητα μπορούν να πάρουν ένα κουπόνι του ΕΠΑΜ ή να ρίξουν τον οβολό τους στο ειδικό κουτί ενίσχυσης για τα έξοδα του πυρήνα μας. 

ΑΦΙΣΑΥπάρχει μικρό ΜΠΑΖΑΡ με διάφορα ενδιαφέροντα αντικείμενα και βιβλία. 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ:Παρασκευή 11-7-2014 
Δελφών 108 και Κυνουρίας - Άνω Γλυφάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.