Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Το Ε.Πα.Μ. καταγγέλλει την επιχείρηση κατάλυσης ενός ανεξάρτητου κράτους μέλους του ΟΗΕ από τη φασιστική ακροδεξιά


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καταγγέλλει ότι στην Ουκρανία κλιμακώνεται μια ανοιχτή επιχείρηση κατάλυσης ενός ανεξάρτητου κράτους μέλους του ΟΗΕ από δυνάμεις της φασιστικής ακροδεξιάς, επιγόνους και νοσταλγούς των Ουκρανικών Waffen SS που εξοπλίζουν, ενισχύουν και χρηματοδοτούν οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση με πρώτη την Γερμανία. Μάλιστα η ανοιχτή συμμετοχή πολιτικών εν ενεργεία, αλλά και των διπλωματικών αποστολών των ΗΠΑ, της Γερμανίας και άλλων χωρών της Ευρώπης στην μετατροπή της Ουκρανίας σε πεδίο εμφύλιας σύρραξης ισοδυναμεί με διεξαγωγή πολέμου εναντίον του Ουκρανικού λαού με άμεσο στόχο την πλήρη διάλυση της χώρας.

Κανείς δεν μπορεί να σιωπά, ή να εθελοτυφλεί μπροστά σε ότι συμβαίνει σήμερα στην Ουκρανία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση με πρωτοστατούσα την Γερμανία, η οποία νεκρανάστησε τους ιστορικούς δεσμούς του χιτλερισμού με τα Ουκρανικά SS, καθώς και οι ΗΠΑ έχουν πλέον καταπατήσει κάθε έννοια διεθνούς δικαίου. Έχουν υιοθετήσει ανοιχτά πια μια διεθνή πολιτική επεμβάσεων που προσιδιάζει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα χιτλερικού τύπου. Διαπράττουν με σύστημα πρωτοφανή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας οδηγώντας έναν ολόκληρο λαό στην μαζική σφαγή από νοσταλγούς των SS. Σήμερα η Ουκρανία, αύριο ποιος; Μήπως η Ελλάδα;

Η Ουκρανία δεν πρέπει να γίνει προτεκτοράτο κανενός. Η κατάφωρη επέμβαση στα εσωτερικά της με την ενίσχυση μάλιστα εγχώριων ακραία ρατσιστικών και ναζιστικών δυνάμεων, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ήθελε και θέλει διακαώς την αποικιακή αφομοίωση της Ουκρανίας και όχι την ελεύθερη έκφραση του λαού της. Οι δημοκρατικές και πατριωτικές δυνάμεις του Ουκρανικού λαού οφείλουν να αποκρούσουν αποφασιστικά τις δυνάμεις της επέμβασης, να ενώσουν τον λαό γύρω από τα αιτήματα της εθνικής ανεξαρτησίας, της δημοκρατίας και κοινωνικής χειραφέτησης προκειμένου να μην έχει η Ουκρανία την τύχη της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, όπου με τον ίδιο τρόπο επέδραμαν οι αποικιοκράτες του Βερολίνου, των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον.


Αθήνα 21 Φεβρουαρίου 2014
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.