Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ: ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ) ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

του Δημήτρη Κυπριώτη*

Το Ε.ΠΑ.Μ, ύστερα από μία έντονη κινηματική και πολιτική δράση τριών (3) περίπου χρόνων από την ίδρυσή του, έχει αποκτήσει βαθειές ριζες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, που αποτιμούνται με τη λειτουργία 107 και 42 αντίστοιχα τοπικών και περιφερειακών ογανώσεων (πυρήνων) μέχρι στιγμής.


Θεωρούμε πολύ σημαντικό να τονίζεται με κάθε ευκαιρία, ότι το Ε.ΠΑ.Μ δεν είναι ακόμη ένα κόμμα στην Ελλάδα που λειτουργεί στο πλαίσιο της γνωστής κομματοκρατίας με τη γνωσή κάθετη και αρχηγική δομή.


Είναι ένας πολιτικός φορέας, ένα Μέτωπο αυτοοργανωμένων πολιτών, που δημιουργήθηκε από τους αγώνες των πλατειών και οι οποίοι λειτουργούν και δρουν με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, έξω από τους γνωστούς ιδεολογικούς διαχωρισμούς (δεξια, κέντρο, αριστερά) για όσο διάστημα διαρκεί η κατοχική περίοδος που έχει επιβληθεί στην Πατρίδα μας με τους γνωστούς οικονομικούς όρους και μέχρι ο Ελληνικός λαός να γίνει «νοικοκύρης» στον τόπο του.


Με αυτήν τη λογική, τη σύνθεση και τη λειτουργία, το Ε.ΠΑ.Μ μετά από καθολική ψηφοφορία των μελών του, αποφάσισε να συμετάσχει στις προσεχείς ευρωεκλογές με τους παρακάτω στόχους:

  • Να βοηθήσει, μαζί με άλλα Ευρωπαικά Κινήματα με τα οποία συνεργάζεται στο πλαίσιο κοινών προταγμάτων, για την αποτίναξη του αντιδραστικού χαραχτήρα και των σχεδίων του ιερατείου της Ε.Ε που έχουν επιβληθεί στους λαούς της.
  • Να ενδυναμώσει τον αγώνα των Ευρωπαικών λαών και πρώτα απ΄όλα του Ελληνικού, για την αποδέσμευσή τους από τα δεσμά της.
  • Να αναδειχθεί ως η δημοκρατική και πατριωτική πολιτική δύναμη της Ελλάδας, που αντιτάσσεται στα ίσια και με καθαρά λόγια, στις πολιτικές της ΟΝΕ και της Ε.Ε
  • Να μπορέσει στη συνέχεια, μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα, να παλέψει στο εσωτερικό της Πατρίδας μας, μαζί με την πλειοψηφία του λαού, για την πολυπόθητη ανατροπή του φθαρμένου πολιτικού συστήματος, προς όφελος της λαικής κυριαρχίας, της ευημερίας του Ελληνικού λαού και της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας.

Στο πνεύμα ακριβώς αυτό, ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ε.ΠΑ.Μ, μαζί με τους άλλους συνυποψηφίους μου, τα μέλη και τους φίλους του Μετώπου, θα δώσουμε και αυτήν τη μάχη με πολύ μεγάλη αισιοδοξία για τη νίκη, για να μπορέσουμε να φέρουμε σε πέρας την αποστολή που έχουμε αναλάβει όπως περιγράφεται παραπάνω.

*Ο Δημήτρης Κυπριώτης είναι A΄συντονιστής της ΠΓ του Ε.ΠΑ.Μ και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.