Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Τραμπουκισμοί ΧΑ στο Δήμο Πειραιά εναντίον διαπαραταξιακής επιτροπής που συμμετείχε και το ΕΠΑΜ!

Το ΕΠΑΜ Πειραιά καταγγέλλει τη τραμπούκικη και φασιστική συμπεριφορά μελών της Χρυσής Αυγήςκατά τη συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής (29/4/2014) ορισμού χώρων των εκλογικών περιπτέ-ρων στον Δήμο Πειραιά, στην οποία συμμετείχε και το ΕΠΑΜ Πειραιά.

Με προκλητικό τρόπο καταφέρθηκαν εναντίον όλων βρίζοντας χυδαία όλα τα κόμματα, τους παρευρι-σκόμενους και τη Δημοκρατία!

Στις έντονες συστάσεις που τους έγιναν να δείξουν σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες και να απο-χωρήσουν εάν δεν συμφωνούν, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον ομάδας του αντιφασιστικού κινήματος καθώς και μέλους του ΕΠΑΜ Πειραιά που τους εγκαλούσε!

Όσο κι εάν μερικοί “νοσταλγοί” θέλουν να μετατρέψουν τον Πειραιά σε αρένα και τους Πειραιώτες σε θιασώτες των τραμπουκισμών τους, δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν θα επιτρέψουμε να τους δοθεί η παραμικρή ευκαιρία για να το πράξουν.

Ο Πειραιάς και οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει μέσα από τους αγώνες τις δημοκρατικές τους ευαισθησίες και φαινόμενα σαν αυτά δεν έχουν θέση στην πόλη μας.

Πειραιάς 30/4/2014
ΕΠΑΜ Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.