Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Το «λιγότερο» κράτος δολοφονεί παιδιά


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το έγκλημα με το δεκατριάχρονο αγόρι στο λούνα παρκ εγείρει ορισμένα ζητήματα που τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης προσπαθούν να κουκουλώσουν μέσα από σωρεία καταγγελιών επί δικαίων και αδίκων.

•   Πότε και πως ήρθε το συγκεκριμένο φονικό παιχνίδι στην Ελλάδα;
•   Ποιος επέτρεψε την εισαγωγή του στη χώρα μας;
• Συνοδεύονταν από τις απαραίτητες οδηγίες για πιθανούς κινδύνους στη χρήση, μέτρα προφύλαξης, όρους λειτουργίας κ.λπ.;
•  Επιτρέπεται, ο κάθε επιχειρηματίας να φέρει όποιο παιχνίδι του «γυάλισε» όποιοι και αν...
είναι οι κίνδυνοι που το συνοδεύουν;
• Ποιος ευθύνεται για τον έλεγχο τέτοιων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων (ψυχαγωγικών πάρκων, λούνα παρκ  κ.λπ.);
•  Ποια υπηρεσία του Ελληνικού Κράτους έχει την ευθύνη;
•  Δεν έπρεπε να είναι στην ευθύνη – αρμοδιότητα συγκεκριμένου ή συγκεκριμένων υπουργείων; Ή μήπως ακούγονται πολύ «κρατικίστικα» όλα αυτά;

Νομίζουμε ότι από τα παραπάνω ερωτήματα και τις εύλογες απαντήσεις που θα μπορούσε να δώσει ο κάθε λογικός άνθρωπος προκύπτουν ορισμένα συμπεράσματα σε ό.τι αφορά την «αξιολόγηση» της φερόμενης ως Ελληνικής Κυβέρνησης! Αρκεί βέβαια, να μη έχει ξεχάσει ότι οι συντεταγμένες πολιτείες υπάρχουν πρωτίστως για την προστασία της ζωής, της υγείας, της ασφάλειας του λαού!

Το δωσιλογικό καθεστώς ανέλαβε το ξεχαρβάλωμα του κρατικού μηχανισμού με τις διαθεσιμότητες-απολύσεις δημοσίων λειτουργών, την κατάργηση κυβερνητικών αρμοδιοτήτων, δια της διάχυσής τους σε Περιφέρειες και Δήμους, τις ιδιωτικοποιήσεις και τις «Ανεξάρτητες» (από ποιους άραγε;) Αρχές, που ασκούν εξουσία για λογαριασμό των «αγορών» και της τρόικας! Όλα αυτά αποτελούν το τέλειο άλλοθι για τη διάλυση του Δημοσίου και των λειτουργιών του, με ανυπολόγιστες συνέπειες σε ολόκληρη την κοινωνία. Στοιχίζουν ήδη ανθρώπινες ζωές, μία από τις οποίες και του δεκατριάχρονου.

Η φεντεραλιστική Ε.Ε. των Περιφερειών  που οικοδομούν οι γραφειοκράτες των Βρυξελών,  θεωρεί την προστασία των επενδύσεων και των ελεύθερων αγορών κατά πολύ σπουδαιότερα της ζωής και των ελευθεριών των δουλοπάροικων χρέους κατοίκων των P.I.I.G.S.

Η ιδιωτικοποίηση, το «λιγότερο» κράτος και οι «πολυδύναμες» Περιφέρειες αφήνουν ανοχύρωτη την κοινωνία και απροστάτευτους τους πολίτες, στο όνομα της «ανταγωνιστικότητας» που καταβαραθρώνεται και της «ανάπτυξης» που καρπώνονται πάντα οι δανειστές και το πολιτικό τους προσωπικό!

Αθήνα 29 Απριλίου 2014
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.