Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το νομοσχέδιο για την ολική φασιστοποίηση των ΜΜΕ οδηγεί σε «εσωαριστερές» διαμάχες.

του Σταύρου Κατσούλη - Πηγή

Φήμες θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, να έχουν αποχωρίσει από την συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ.

Οι ίδιες φήμες, θέλουν επίσης το ΚΚΕ να είχε κρυφτεί κάπου μέσα στο κοινοβούλιο , λόγω του ότι ήθελε απεγνωσμένα να διαχωρίσει την θέση του από τον ΣΥΡΙΖΑ, που ενώ βγήκε μεν από το κοινοβούλιο όπως και αυτοί, ο δικός τους λόγος δε, ήταν καθαρά ταξικός, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, που το έκανε για "απολιτίκ" και ακόμη χειρότερα, αταξικούς και απλά αντιμνημονικακούς λόγους. 


Ο ΣΥΡΙΖΑ από την μεριά του, εξέφρασε για άλλη μια φορά την επιθυμία του να ενωθούν οι αριστερές δυνάμεις της χώρας, και γιατί όχι μαζί και οι κεντροαριστερές, έτσι ώστε επιτέλους να έχουμε μια αριστερά που θα εγγυηθεί ότι το χρέος θα πληρωθεί στην ΕΕ και το ΔΝΤ χωρίς περαιτέρω προβλήματα και καθυστερήσεις. Μέτα από αρκετές ώρες κρυφτούλι στους διαδρόμους του κοινοβουλίου, τελικά κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, βρήκαν καταχωνιασμένους κάποιους βουλευτές του ΚΚΕ, το οποίο δυστυχώς, έχασε την παρτίδα κρυφτού για λίγους μόνο πόντους.

Ο κύριος Κουτσούμπας, δήλωσε ότι την επόμενη φορά, δεν πρόκειται να τους βρουν που να χτυπιούνται κάτω, διότι εκτός απο καλύτερες κρυψώνες, θα έχουν αυτήν την φορά μαζί τους ο καθένας και την "ταξική τους μεταμφίεση" (ώστε να φαίνονται ως καθαρίστριες, ανθρακωρύχους, αγρότες, μέσα στις λάσπες και την βρώμα, ρακένδυτοι κλπ), έτσι ώστε να περνούν απαρατήρητοι ακόμα και αν βρεθούν εκτός κρυψώνας.

Ο κύριος Παπαδημούλης, ο οποίος αντιπροσώπευσε τον κ. Τσίπρα που έλειπε σε ολιγοήμερες διακοπές ξεκούρασης μετά από ολόκληρους μήνες σκληρότατης πολιτικής εργασίας και αντίστασης στο κατοχικό καθεστώς, δήλωσε ότι αυτά τα τεχνάσματα είναι γελοιότητες, και οτι αν είναι κάποιος που γνωρίζει την τέχνη της "ταξικής μεταμφίεσης", αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, όποτε δεν έχουν καμιά ελπίδα να κερδίσουν οποιοδήποτε ματς κρυφτού, κάτω απο αυτές τις συνθήκες. Εκτός αυτού, πρόσθεσε το υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η "ταξική μεταμφίεση" δεν ήταν ποτέ μέρος του κανονισμού της Βουλής, και εφ όσον αυτός τηρείται απολύτως, αυτά είναι πράγματα που μπορούν να κάνουν μόνο εκτός κοινοβουλίου, στους δρόμους κλπ.


Η απάντηση του κ. Κουτσούμπα ήταν όπως πάντα αφοριστική, και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει αμέσως συγνώμη από την Μητέρα Νομενκλατούρα, να μετανοήσει και να επιστρέψει στην πραγματική εκκλ... ερμ, στο πραγματικό αριστερό Κομμα, για να βρουν πραγματική συγχωρ... ερμ, πραγματικό ριζοσπαστισμό μέσα στους κόλπους του αυθεντικού προλεταριάτου οπου επιτέλους θα βρουν ηρεμία ψυχής και πνεύματος.

Εν τω μεταξύ, όσο διαρκούσαν οι στρατηγικές αυτές "διαπραγματεύσεις" μέσα στην αριστερά της χώρας, οι κατοχικές δυνάμεις, προχωρούν κανονικά με την φασιστική μεταρρύθμιση των ΜΜΕ, που πλέον δεν θα υπόκεινται ούτε καν στους πιο αυτονόητους κανόνες δεοντολογίας, καθώς και τις συνήθεις ασχολίες τους, όπως είναι η συνέχιση των μέτρων που έχουν ως στόχο την πλήρη και οριστική αποτέφρωση της κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.