Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Πρωτοβουλία πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενάντια στα χαράτσια

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011, η συγκέντρωση των πολιτών ΒΒΒ στην αίθουσα "Ιωνία" του Δήμου Βούλας.
Την συγκέντρωση διοργάνωσε η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΒΒ και αφορούσε την οργάνωση της αντίστασης των πολιτών ενάντια στην φοροεπιδρομή που έχει εξαπολύσει το καθεστώς υποτέλειας με την μορφή του χαρατσιού στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.


Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν καταπληκτική. Η αίθουσα κυριολεκτικά κατακλύστηκε από κόσμο. Οι πολίτες του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης συμμετείχαν ενεργά στην συγκέντρωση υποβάλλοντας δεκάδες ερωτήσεις, ενώ συγκινητική ήταν και η συνεισφορά τους στην οικονομική ενίσχυση του αγώνα της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.


Ήταν ολοφάνερη η διάθεση των συγκεντρωθέντων για ενεργή συμμετοχή στον αγώνα άρνησης πληρωμής των χαρατσιών, σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν .


Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ευχαριστεί όλους τους πολίτες για την συμμετοχή τους και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι να καταρρεύσει αυτή η πολιτική που οδηγεί στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού και στο ξεπούλημα της χώρας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.