Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Τσεκούρι στις Τιμές


Με πρωτοβουλία της παράταξής μας και του επικεφαλής της κ. Γιάννη Κωνσταντάτου επικοινωνήσαμε με τους παραγωγούς στο Νευροκόπι και Δράμα και κατόπιν μιας αρχικής συμφωνίας μαζί τους εξασφαλίσαμε πιστοποιημένες πατάτες σε προνομιακή τιμή ( σε σχέση με τα μεγάλα καταστήματα και τις λαϊκές) με  0,32€ το κιλό  για παραγγελίες ανά 10κιλα (3,2 €). Δηλαδή 50% φθηνότερα από τις τρέχουσες τιμές. Η τιμή αυτή θα καταβληθεί προσπάθεια να μειωθεί ακόμη πιο πολύ, ανάλογα και με το μέγεθος της τελικής ποσότητας που θα παραγγείλουμε.


Η πρωτοβουλία θα συνεχιστεί και με άλλα βασικά προϊόντα ( π.χ. λάδι, όσπρια, λεμόνια, φρούτα κ.α) και από άλλες περιοχές της Ελλάδας με στόχο
·        Να κτυπήσουμε καίρια τις τιμές και τους μεσάζοντες που αισχροκερδούν εις βάρος του λαού μας (παραγωγών και καταναλωτων)
·        Να ενισχύσουμε την εγκαταλελειμμένη Ελληνική παραγωγή και να προωθήσουμε τα ελληνικά προϊόντα που μένουν αδιάθετα στις αποθήκες, υποκαθιστάμενα από ξένα (Τουρκία, Αίγυπτος, Αργεντινή).
·         Να προσφέρουμε με την  δράση μας  ουσιαστική βοήθεια στον δοκιμαζόμενο λαό μας, με πράξεις και όχι με λόγια και επικοινωνιακές αγωνιστικές κορώνες.

Σημειώνουμε επιπλέον τα εξής σημαντικά: 

1.       Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όσους δηλώσουν την παραγγελία τους  με τον τρόπο που παραθέτουμε στη συνέχεια. Οι συμπολίτες μας  θα ειδοποιηθούν έγκαιρα για τη μέρα απευθείας παράδοσης σε αυτούς του  προϊόντος . 

2.       Το προϊόν θα διατεθεί από τους  παραγωγούς (σε συσκευασμένες ποσότητες των 10 κιλών) , στους οποίους οι συμπολίτες μας θα πληρώσουν απευθείας το αντίτιμο, χωρίς τη μεσολάβηση κανενός τρίτου. 

3.       Η παράταξη μας προσφέρει όλο τον γραμματειακό και οργανωτικό μηχανισμό της για  την καλή οργάνωση και υποστήριξη της όλης προσπάθειας και  δεν θα έχει ουδεμία απολύτως ανάμιξη με την πληρωμή των παραγωγών από τους κταναλωτές.

4.       Στην προσπάθεια αυτή μπορούν επίσης να συμμετάσχουν και να επωφεληθούν και συμπολίτες  μας  από άλλους όμορους κλπ δήμους.

5.       Στην τιμή διάθεσης του προϊόντος περιλαμβάνει και το μεταφορικό κόστος από το Νευροκόπι  Δράμας στο Ελληνικό – Αργυρούπολη, που μέχρι τελευταία στιγμή θα είναι διαπραγματεύσιμη, ανάλογα με την ποσότητα που θα μεταφερθεί τελικά.

6.   ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ, ΜΕΧΡΙ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012: 

-          ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ:  Λ . ΚΥΠΡΟΥ 32,  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 6-8 μ.μ., 
-          ΣΤO ΤΗΛΕΦΩΝO2109949610, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 6-8 μ.μ.
-          ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, OΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ, ΣΤΟ agonasgiatomellon.blogspot.com  

ΠΡΟΣΟΧΗ: 

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΑΙL MΑΣ          

   agonasgiatomellon@gmail.com  

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΑ ΕΞΗΣ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ: 

1. Πληρες ονοματεπώνυνο του παραγγέλοντος 
2. Ακριβής διεύθυνση του παραγγέλοντος 
3. Σταθερό τηλέφωνο του παραγγέλλοντος, για τελική ειδοποίηση για την ημερομηνία παράδοσης 
4. Ποσότητα (σε 10κιλα) πατάτας

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ Ε-ΜΑΙL ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ, ΩΣ ΣΧΟΛΙΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ (ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΙΧΕΙΑ)

ΚΑΛΟΥΜΕ 

Ολους τους φορείς, τους συλλόγους, τις παρατάξεις και, κυρίως, τους συμπολίτες μας να στηρίξουν  αποφασιστικά την πρωτοβουλία αυτή, ώστε να έχει επιτυχία και συνέχεια ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.