Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Αποκλειστικό (Reuters) - Η Ελληνική Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) προειδοποιεί για κατάρρευση των παροχών ενέργειας.

Αναδημοσιευση από uk.reuters.com - Πηγή
Αρχική ημερομηνία δημοσίευσης: 1 Ιουνιου 2012


(Reuters) - Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) είπε στο Reuters την Παρασκευή ότι έχει συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση για την επόμενη εβδομάδα για να αποτραπεί η κατάρρευση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου λόγω του χρέους της χώρας.


"Η ΡΑΕ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες αντιμετώπισης της κρίσης κατά την διάρκεια όλης της επόμενης εβδομάδας με στόχο να αποτρέψει την κατάρρευση παροχής του φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας του συστήματος," δήλωσε ο Νίκος Βασιλάκος, επικεφαλής της ρυθμιστικής αρχής στο Reuters.

Η ΡΑΕ έλαβε την απόφαση μετά την παραλαβή μιας επιστολής από την εταιρεία φυσικού αερίου (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε.), η οποία απειλούσε ότι θα διακόψει τον εφοδιασμό των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας, εάν δεν διευθετήσουν τις ληξιπρόθεσμες πληρωμές δόσεων τους προς την εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.