Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ!!!

(Σχόλιο: Σας δίνουμε την είδηση με κάθε επιφύλαξη...)

Προβλέπεται άμεσο χάος στην Κυβέρνηση αλλά και αντιπολίτευση! Γεγονός που θα λάβει χώρα προσεχώς αποκαλύφθηκε σήμερα (28 Σεπτεμβρίου 2012) όταν ερευνητής που ερευνούσε σχετικά θέματα, κατά λάθος έπεσε πάνω σε κάποιες απόρρητες πληροφορίες που αποφάσισε να στείλει στην δημοσιογραφική μας ομάδα. Ζητώντας μας αυστηρή ανωνυμία...

...ο ερευνητής μας είπε χαρακτηριστικά:

".. και μετά τον λεπτομερή έλεγχο και διασταύρωση που ακολούθησε, ήμουν σίγουρος ότι οι πληροφορίες που είχα στα χέρια μου ήταν πράγματικα αληθινές. Τα στοιχεία και τα πράγματα που αποφάσισα να αποκαλύψω δημόσια, είναι τόσο κοσμογονικά, που αποφάσισα να κρατήσω αυστηρή ανωνυμία για εμένα τον ίδιο, όσο και για της πηγές μου."

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πηγές που για προφανής λόγους ασφαλείας δεν μας αποκάλυψε ο ερευνητής, οι πληροφορίες προβλέπουν χωρίς καμιά αμφιβολία ότι 
μόνο λίγος χρόνος μένει πριν από την ολική κατάρρευση του υπάρχοντος διαβρωμένου πολιτικού συστήματος και την δημιουργία ενός νέου Ελληνικού Κράτους με Νέο Σύνταγμα και την ανόρθωση της Ελλάδας. 

Ιδού οι απίστευτες προβλέψεις:

Ο ερευνητής αναφέρθηκε πρώτα στους λόγους και τον τρόπο που θα αρχίσει η αλλαγή:


"Ο Λαός σύντομα θα καταλάβει ότι είναι αναπόφευκτο ότι δεν θα μπορέσει να επιβιώσει με τα νέα μέτρα και θα σταματήσει άμεσα και μαζικά να πληρώνει τους φόρους του, με αποτέλεσμα η παρούσα κυβέρνηση να μην μπορέσει να κρατηθεί. Η κυβέρνηση θα παραιτηθεί άμεσα και το πιό πιθανό είναι να ζητήσει εκλογές." 

Συνεχίζοντας είπε:


"Ο Λαός όμως, αηδιασμένος με το υπάρχον πολιτικό καθεστώς, δεν θα θέλει να ψηφίσει σε κανονικές εκλογές κάτω από αυτό το καθεστώς, και θα συνεχίσει την γενική πολιτική απεργία, μέχρι να πέσει ολόκληρο το καθεστώς σύσσωμο..."


Στην ερώτησή μας για το αν και πως η αντιπολίτευση θα διαχειριστεί την πολιτική κρίση που είναι αναπόφευκτη, μας είπε:


"Η αντιπολίτευση θα προσπαθήσει να κρατήσει με νύχια και με δόντια το υπάρχον σύστημα ζωντανό, με υποσχέσεις για κάθαρση και ανανέωση. Ο λόγος που θα το κάνει είναι γιατί το υπάρχον σύστημα την συμφέρει και θα πιστέψει ότι θα της εξασφαλίσει ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Παρ όλες τις υποσχέσεις της όμως, ο Λαός θα έχει καταλάβει πλέον πολύ καλά ότι και αυτή παίζει το ίδιο παιχνίδι, εφ όσον έχει νομιμοποιήσει την παρούσα δωσιλογική κυβέρνηση, δεν λέει την πλήρη αλήθεια στον Λαό, γιατί θα θέλει να παραμείνει υποχείριο της δικτατορικής Ευρώπης και το τοκογλυφικό Ευρώ. Έτσι, το μόνο αίτημα του Λαού θα συνεχίσει να είναι η ολοκληρωτική αλλαγή του πολιτεύματος..."

Και πρόσθεσε:


"Αντί εκλογών, ο Λαός γνωρίζοντας ότι η εξουσία έχει μεταλλαχθεί σε σάπιο κράτος κατοχής και δικτατορίας και έχοντας πάρει στα χέρια του την εξουσία, θα αντισταθεί μαζικότατα μέσω πλήρους και αόριστης στάσης πληρωμών προς αυτό. Σύμφωνα με το άρθρο 1 (παρ. 2 και 3) και το άρθρο 120 του συντάγματος, θα πιστεύει ακράδαντα ότι ο τρόπος αντίστασης που επέλεξε, είναι απολύτως νόμιμος.  Θα προχωρήσει άμεσα σε συντακτική εθνοσυνέλευση με αποτέλεσμα το επίσημο τέλος της αντιπολίτευσης και ένα νέο Σύνταγμα που θα εγγυάται πραγματική και άμεση Δημοκρατία."

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο ερευνητής μας ανέφερε και τι θα ακολουθήσει. Θα ακολουθήσει απόλυτα νόμιμη άρνηση του ανήθικου χρέους που μας καταστρέφει και είναι τοκογλυφικό αφού οι δανειστές μας ξέρουν πολυ καλά ότι δεν θα πάρουν το χρέος πίσω και ο μόνος λόγος που ζητούν άμεσες πληρωμές είναι για να παραδώσει πλήρως η Ελλάδα κάθε δικαίωμά της για σκοτεινούς σκοπούς. Η άρνηση αυτή θα είναι τόσο προφανέστατα ηθική και νόμιμη, που θα δικαιωθεί ακόμα και μέσω διεθνούς δικαστηρίου, όπως έχει γίνει και πολλές φορές στο παρελθόν με παρόμοια χρέη. 


Συμπληρώνοντας για το θέμα του χρέους, ανέφερε επίσης ότι:

"Ο Λαός θα ξέρει καλά ότι κανένα κράτος που έχει τεθεί κάτω από τέτοια καταστροφικά χρέη δεν έχασε ποτέ μιά τέτοια δίκη. Θα ακολουθήσει μονομερής κατάργηση των μνημονίων, και όλων άλλων παρανόμων συμβάσεων και συμφωνιών. Το υπάρχον πολιτικό προσωπικό θα οδηγηθεί άμεσα στα ειδικά Δικαστήρια και θα λογοδοτήσει πλήρως για τις προδοσίες που έχει διαπράξει, και εφ όσον και όποιοι βρεθούν ένοχοι, θα πληρώσουν και θα καταδικαστούν."

Τέλος ο ερευνητής, επίσης βρήκε αποδείξεις ότι κάποιοι προσπαθούν να σταματήσουν το αναπόφευκτο αυτό γεγονός που προσεχώς θα λάβει χώρα. Όμως, από ότι συμπεραίνει από τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, τα Μεγάλα ΜΜΕ θα αγνοούνται πλέον πλήρως από τον Λαό, ο οποίος θα ενημερώνεται απο εναλλακτικά μέσα. Και με βάση τις πληροφορίες, αναφέρει ότι η δύναμη και η ασταμάτητη ορμή του Λαού δεν θα μπορεί να αναχαιτιστεί από κανέναν διότι η γνώση της αλήθειας θα τον έχει καταστήσει ήδη κυρίαρχο. Και αυτό γιατί ο Λαός δεν θα εμπιστεύεται κανέναν από τους φορείς του υπάρχοντος διεφθαρμένου συστήματος γιατί θα είναι πλήρως ενημερωμένος για τις τεράστιες προδοσίες που έχουν επιτελεσθεί. Η σειρά των γεγονότων όπως μας την παρουσίασε ο ερευνητής κατά τα λεγόμενά του, είναι λίγο απλοποιημένη αλλά μας είπε ότι ένα είναι σίγουρο: 


"Η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει μόλις ανεξαρτοποιηθεί από τις ξένες εξουσίες και το δωσιλογικό καθεστώς και ανακτήσει την Ελευθερία και ανεξαρτησία της. Ο υπόλοιπος κόσμος σε μερικά χρόνια, θα σταθεί έκπληκτος μπροστά στην πρόοδο που θα ακολουθήσει στην ανεξάρτητη πια Ελλάδα!"

...
...
...

Και τώρα εσείς θα μου πείτε θυμωμένοι (και με το δίκιο σας):

"Τι είναι αυτό το άρθρο, μας κορόιδεψες! Προφανώς είναι φανταστικό! Και με έκανες και να το διαβάσω με τον παραπλανητικό τίτλο σου!"

...

...
...

Η απάντησή μου:

Το αν είναι φανταστικό, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!
Τον αν σε κορόιδεψα ότι αυτά πράγματι θα γίνουν, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!
Και αν ήμουν παραπλανητικός, σκέψου πόσο παραπλάνηση τρώμε συνέχεια από τα κατοχικά ΜΜΕ... 

Εγώ τουλάχιστον σου έδωσα ένα όραμα που αξίζει και παραδέχομαι ότι ήταν φανταστική ιστορία...

Και κάτι τελευταίο... 


Αν ένιωσες ότι έτσι πρέπει να γίνουν τα πράγματα, τότε ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ;;;



ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ!!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 ΜΜ ΣΤΟ ΚΥΒΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΕΠΑΜ) ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΟ ΛΑΟ!

Καλή Λευτεριά!

Σ. Κατσούλης

6 σχόλια:

Ε.ΠΑ.Μ Σαλαμίνας είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ: ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΠΑΤΑΜΕ ΦΡΕΝΟ. ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ Τ Ω Ρ Α !

PANAGIOTIS είπε...

Με αίτημα Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση.

3 Εσπερινό Γυμνάσιο Αθήνας. είπε...

μ αρεσει παρα πολυ το αρθρο. εχει οραμα εχει ελπιδα....

Ρήσσος Βιστόνων είπε...

Ολα καλά και όμορφα με παραμυθένιο τέλος !!!!Κάτι που λέω σε άλλες και άλλους που συναναστρέφομαι για πολύ πριν υπάρξει καν η υποψία για αυτά που περνάμε ως έθνος. ΌΜΩΣ, υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ.
Πιστεύει κανείς ότι οι επικυρίαρχοι δεν έχουν φροντίσει να "ναρκοθετήσουν" όλη τη χώρα με τα κατάλληλα εκρηκτι-κά!!!!!;;;;, ώστε την ώρα εκείνη να έχει ο εξεγερμένος Έλληνας και Ελληνίδα να αντιμετωπίσει μια λαοθάλασσα πεινασμένων, με διαφορετική θρησκεία κι εθνική συνείδηση με το αρχέγονο χρώμα του κακού (πράσινο) στο κεφάλι τους ή τα αστέρια της Ε.Ε ως σημαία;;;;;;;;;;;;;;;; Το να διώξουμε να συλλάβουμε και να καταδικάσουμε τους επίορκους και δοσίλογους είναι πανεύκολο......Η μητέρα των μαχών όμως είναι άλλη.....Και τίθεται το ερώτημα...
Είναι έτοιμη η ψυχή του κάθε Έλληνα και Ελληνίδας να δώσει τον υπέρ Πάντων αγώνα ;;;;;;; Ή επειδή πλέον περιήλθε στην κατηγορία του μαλθακού απλά περιμένει το τέλος του;;;;

John είπε...

Nai ntaks paidia wraio senariaki na to poulisoum sto hollywood....

ΕΠΑΜ Νοτίου Τομέα είπε...

Προς τον φίλο "John":

Ναι, λες και δεν έχουμε μεγαλουργήσει ποτέ εμείς οι Έλληνες...
Λες και πάντα είμαστε σκλάβοι.
Λες και επιδή αυτήν την στιγμή είμαστε σε δεινή κατάσταση, θα πρεπει να την δεχθούμε και να τους αφήσουμε να μας βιάζουν εμάς και τα παιδιά μας!

Όλα αρχίζουν όταν κανείς δεχθεί ένα όραμα κα εργαστεί για να το κάνει πραγματικότητα.
Ας δουλεψουμε όλοι για την αφύπνιση, την ενημέρωση, την οργάνωση και προετοιμασία και τέλος την αντίσταση!

Αλλιώς, η Ιστορία μας δείχνει ότι θα πάμε σε άλλα πολύ πιο επώδυνα πράγματα.

Η αφύπνιση θα έρθει, αυτό είναι αναπόφευκτο. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να αποφασίσουμε το πως θα γίνει. Θα γίνει με αίμα, ή χωρίς; Το τίμημα πάντα θα υπάρχει, αλλά όσο αφήνουμε τους προδότες, τόσο και το τίμημα της απελευθέρωσης μεγαλώνει.

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.