Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΠΑΜ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ!

ΚΑΛΕΣΜΑ
O Ελληνικός Στρατός δικαιούται να υπερηφανεύεται για μια από τις δημοκρατικότερες στρατιωτικές παραδόσεις της Ευρώπης. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους ευρωπαϊκούς στρατούς, ο Ελληνικός δεν έλκει την καταγωγή από μισθοφόρους πραιτοριανούς των μοναρχών και των φεουδαρχών. Αντίθετα, πρωτοσυγκροτήθηκε από τους αγωνιστές του 21 και - πιστός στην ιερή τους παράδοση - πολέμησε προασπίζοντας την ελευθερία του Ελληνικού Λαού, του οποίου αποτελεί αναπόσπαστο οργανικό τμήμα, του οποίου τις εντολές οφείλει να υπακούει και του οποίου τα συμφέροντα έχει ιερή υποχρέωση να υπηρετεί. Άλλωστε υπηρετώντας τον Λαό έγραψε τις ενδοξότερες σελίδες της ιστορίας του. Αντίθετα οσάκις υποχρεώθηκε να υπηρετήσει  κύκλους αλλότριους των λαϊκών συμφερόντων, οδηγηθήκαμε σε στρατιωτικές και ηθικές ήττες, σε εθνικές συμφορές.  Γι αυτό την δημοκρατική του παράδοση έχει χρέος  ο Στρατός μας να την διατηρήσει ακέραια, παρά και ενάντια σε όσους αποπειραθούν να διαβρώσουν το Δημοκρατικό του φρόνημα, να τον οδηγήσουν σε αντιλαϊκούς ατραπούς.
Σήμερα που η Πατρίδα βάλλεται από το διεθνές τραπεζικό τραστ, τους ευρωπαίους νεο-αποικιοκράτες και τους ντόπιους δωσίλογους κοινοβουλευτικούς υπηρέτες τους. Σήμερα που η εθνική ανεξαρτησία καταλύεται, η δημοκρατία εξευτελίζεται και ο λαός μας εξαθλιώνεται, ο Ελληνικός Στρατός καλείται να σταθεί και πάλι στο ύψος των παραδόσεών του και σε κοινό μέτωπο με τον  Λαό να υπερασπισθεί βωμούς και εστίες. Ένα σημαντικό τμήμα του Ελληνικού Στρατού είναι και η εφεδρεία του. Φρουρός της δημοκρατίας και της εθνικής ανεξαρτησίας, στάθηκε ανέκαθεν ο πολίτης - οπλίτης που είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να περάσει στην ενεργό στρατιωτική δράση, προκειμένου να υπερασπιστεί θαρραλέα και με αυτοθυσία την οικογένειά του, το σπιτικό του, την εργασία του, την πατρίδα του.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00, οι έφεδροι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού, θα δώσουν αυτό ακριβώς το μήνυμα, συγκεντρωμένοι - φορώντας την στολή και τα διακριτικά που τίμησαν και θα εξακολουθήσουν να τιμούν ως το τέλος της ζωής τους -  εν παρατάξει και πειθαρχημένα, στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να τραγουδήσουν τον "Ύμνο στην Ελευθερία" τον Εθνικό  Ύμνο δηλαδή της χώρας.

Το Ε.Πα.Μ. τιμά και στηρίζει αυτήν την ενέργεια και καλεί τα μέλη, τους φίλους του και όλους τους Έλληνες πολίτες να παραστούν στην εκδήλωση, δηλώνοντας έτσι την αδιάρρηκτη σχέση του Ελληνικού Λαού με τον Στρατό του και την κοινή πρόθεση όλων για την υπεράσπιση της Πατρίδας από τους ξένους οικονομικούς εισβολείς και τους ντόπιους δωσίλογους.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ
27 Σεπτεμβρίου 2012
Κεντρική Γραμματεία Ε.Πα.Μ.
i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.